H Barbie έχει αυτή την εποχή την τιμητική της και σε κερνάει το κοκτέιλ της

Αν ήταν στο χέρι της Barbie, θα καθόταν έξω από το σπίτι των ονείρων της πίνοντας κοκτέιλ όλη μέρα. Αυτό είναι υπέροχο για εκείνη! Τι γίνεται όμως με εμάς; Λοιπόν, θα μπορούσαμε πάντα να χρησιμοποιούμε ένα κοκτέιλ ή ένα μοκτέιλ, και αν είναι ροζ ή ουράνιο τόξο, δεν έχει σημασία. Επιπλέον, σκεφτήκαμε αν η Barbie έπρεπε να επιλέξει μεταξύ ποτού ή φυσαλίδων, θα μπορούσε να επιλέξει και τα δύο, ανάλογα με την ημέρα. Σκεφτείτε ένα αφρώδη ροζ, κοκτέιλ με εσπεριδοειδή που είναι τέλειο για να το πιείτε στην αυλή/βεράντα με φίλους ή ενώ κάνετε το καλοκαιρινό σας πάρτι στην πισίνα. Είναι παρόμοιο με το Pink Lady, εκτός από λικέρ πορτοκαλιού με τεκίλα και λίγη σόδα για να το ολοκληρώσετε.

Επαγγελματικές συμβουλές:

- Εάν δεν έχετε τεκίλα με γεύση πορτοκάλι, μπορείτε να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε λικέρ με γεύση, αρκεί να είναι διαυγές. Το βατόμουρο θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

- Η Club Soda είναι από τη σύστασή της ένα πιο «αλμυρό» ανθρακούχο νερό από το σέλτζερ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σε αυτό το ποτό.

- Ροζ, χρυσό και καθαρά λευκά sprinkles ή βρώσιμα γκλίτερ είναι αυτά που το κάνουν όσο πιο girly και εγκεκριμένο από την Barbie γίνεται.

- Επιλέξαμε ένα κουπέ ποτήρι, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα ποτήρια με πιο φαρδύ σκελετό, όπως ένα ποτήρι μαρτίνι ή rock.

Αποθήκευση:

Θα σας αρέσει να το φτιάξετε εκ των προτέρων γιατί είναι τόσο απλό. Απλώς φροντίστε να αφήσετε έξω το ασπράδι μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

2

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

5 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

5 λεπτά

Συστατικά

Ροζ βρώσιμο τζελ διακόσμησης και ροζ, λευκά και χρυσά γκλίτερ πασπαλίσματα, για το χείλος του ποτηριού

1 μεγάλο παστεριωμένο ασπράδι αυγού

90 ml Patron Citrónge λικέρ πορτοκαλιού

60 ml γρεναδίνη

30 ml φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

Πάγος

240 ml Club Soda

Βρώσιμο χρυσό γκλίτερ, για σερβίρισμα (προαιρετικό)

Εκτέλεση

Επικαλύψτε ένα επιθυμητό τμήμα του ποτηριού με ροζ τζελ διακόσμησης. Σε ένα μικρό πιάτο, συνδυάζετε ροζ, λευκό και χρυσό γκλίτερ για να πασπαλίσετε. Πιέστε τα γκλίτερ στο gel για να κολλήσουν.

Σε ένα σέικερ για κοκτέιλ, συνδυάστε το ασπράδι αυγού, το λικέρ πορτοκαλιού, τη γρεναδίνη και το χυμό λεμονιού. Γεμίστε το σέικερ με πάγο, καλύψτε και ανακινήστε δυνατά μέχρι το εξωτερικό του σέικερ να παγώσει πολύ, περίπου 20 δευτερόλεπτα.

Σούρωσε ανάμεσα στα έτοιμα ποτήρια. Συμπληρώστε με Seltzer ή Clab Soda. Πασπαλίζετε με γκλίτερ (αν το επιθυμείτε).

empty alt

Πώς θα κάνεις το βούτυρο να μαλακώσει γρήγορα

Ίσως θέλεις να φτιάξεις ένα κέικ, αλλά ξέχασες να το βγάλεις εγκαίρως εκτός ψυγείου για να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
empty alt

5 trends στη διατροφή που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον

Πράγματα που μπορεί να μοιάζουν να βγήκαν από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να αποτελούν την επόμενη μέρα στην διατροφή, σε μία εποχή που διαρκώς αλλάζει και αναζητά το νέο και το διαφορετικό.
empty alt

Κοτόπουλο στο φούρνο: πώς θα το ψήσεις βήμα-βήμα

Ποιος έχει διάθεση, τώρα το καλοκαίρι, να περνάει όλη τη μέρα του κλεισμένος στην κουζίνα και σκυμμένος πάνω από καυτές κατσαρόλες; Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες εύκολες και χορταστικές λύσεις.
empty alt

Έτσι θα μπορείς να παίρνεις πάντα σπιτικό φαγητό στη δουλειά

Αν αποφασίσεις να παίρνεις μαζί σου καθημερινά φαγητό στο γραφείο, το μαγείρεμα είναι προαιρετικό. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι συστηματική οργάνωση, για να εφοδιαστείς με την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που έχεις ανάγκη ώστε να «βγάλεις» την ημέρα σου.
empty alt

7 tips για να μειώσεις τον όγκο των άπλυτων πιάτων

Αν σιχαίνεσαι το πλύσιμο των πιάτων, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι απλώς τα ξεπλένεις και τα βάζεις στο πλυντήριο, υπάρχουν τρόποι να περιορίσεις σημαντικά τον όγκο τους χωρίς να κάνεις… συμβιβασμούς στη μαγειρική σου, να καταφύγεις στο delivery ή στα σερβίτσια μίας χρήσης! Όπως είναι οι […]
empty alt

Anthony Bourdain: «Άλλαξε τον κόσμο μέσα από το φαγητό»

Ένα συγκινητικό κείμενο για την κληρονομιά του αγαπημένου σεφ που έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από λίγες μέρες, από τον restaurant editor Andrew Knowlton του Bon Appetit: «Είναι 8.42 το πρωί της Παρασκευής, 8 Ιουνίου 2018, όταν μαθαίνω τα νέα.
empty alt

7 tips για να φτιάξεις μια σαλάτα στο… κόψε-σβήσε

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζουν οι μέρες για τα πρώτα καλοκαιρινά μπάνια, η σαλάτα μετατρέπεται σε πρωταγωνιστή των μενού μας.
empty alt

Πώς να φτιάξεις εύκολα σπιτικά και λαχταριστά νιόκι

Το Gnocchi ανήκει σε μια πολυποίκιλη οικογένεια ζυμαρικών στην ιταλική κουζίνα. Είναι φτιαγμένα από μικρά κομμάτια ζύμης που αποτελούνται από σιμιγδάλι, συνηθισμένο αλεύρι σίτου, αυγό, τυρί, πατάτα, ψίχουλα ψωμιού, καλαμποκάλευρο ή παρόμοια συστατικά, και πιθανώς συμπεριλαμβανομένων βοτάνων,...
Back To Top