Μπορεί να φαίνεται σαν μπελάς, αλλά είναι μια αρκετά απλή συνταγή με 3 εύκολες στρώσεις νοστιμιάς! Η πρώτη στρώση είναι σαν μια κρούστα κουλουριού που γίνεται χωρίς αμύγδαλο ή άλλους ξηρούς καρπούς για όσους έχουν αλλεργίες σε ξηρούς καρπούς.

Μπορεί να φαίνεται σαν μπελάς, αλλά είναι μια αρκετά απλή συνταγή με 3 εύκολες στρώσεις νοστιμιάς!

Η πρώτη στρώση είναι σαν μια κρούστα κουλουριού που γίνεται χωρίς αμύγδαλο ή άλλους ξηρούς καρπούς για όσους έχουν αλλεργίες σε ξηρούς καρπούς. Η μέση είναι όλη από γέμιση cheesecake και ολοκληρώνεται με ένα θρυμματισμένο μείγμα από μήλα και αλεύρι καρύδας για να έχει μια υπέροχη υφή μόλις ψηθεί!

Φυσικά είναι καλύτερο να είναι κρύο, αλλά σίγουρα θα μπορούσατε να το απολαύσετε και κατευθείαν από τον φούρνο. Απλώς φροντίστε να του αφήσετε λίγο χρόνο να σταθεροποιηθεί, διαφορετικά θα χαλάσει όταν προσπαθήσετε να το κόψετε. Απολαύστε το με λίγη από τη σάλτσα καραμέλας χωρίς ζάχαρη από πάνω!

Μπάρες Cheesecake με μήλο με καραμέλα με χαμηλές υδατάνθρακες

Η απολαυστική μπουκιά σας για αυτό το φθινόπωρο: Κρούστα από κουλουράκια γεμάτη με κρεμώδες cheesecake και από πάνω ένα τρίμμα μήλων.

Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά

 Χρόνος μαγειρέματος 30 λεπτά

 Συνολικός χρόνος 1 ώρα

 Μερίδες 16 μπάρες

 Θερμίδες 229 kcal ανά μερίδα

Συστατικά

Κρούστα κουλουράκι

1/2 φλιτζάνι βούτυρο μαλακωμένο

1 φλιτζάνι αλεύρι καρύδας

1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού Caramel Liquid Stevia ή 1/2 φλιτζάνι γλυκαντικό της επιλογής σας

Γέμιση cheesecake

450 gr τυρί κρέμα θερμοκρασία δωματίου

1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

1/3 φλιτζάνι κρέμα παχύρρευστη

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα μήλου

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού καραμέλα υγρή στέβια

Επικάλυψη

3/4 φλιτζανιού μήλα χωρίς φλούδα, κομμένα σε κύβους

1 κουταλιά της σούπας αλεύρι καρύδας

1/2 κουταλάκι μπαχαρικά – κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο μαλακωμένο

1/2 κουταλάκι του γλυκού καραμέλα υγρή στέβια

applecheesekacebars

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200. Βάλτε τα υλικά της κρούστας μαζί σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν. Απλώστε σε ένα ταψί που έχετε είτε καλύψει με χαρτί ψησίματος ή έχετε λαδώσει/βουτυρώσει.

Συνδυάστε όλα τα υλικά του cheesecake σε ένα μίξερ ή χρησιμοποιήστε ένα ηλεκτρικό μίξερ σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να ενσωματωθούν καλά. Δοκιμάστε και προσαρμόστε τη στέβια εάν χρειάζεται. Απλώνουμε τη γέμιση cheesecake πάνω από την κρούστα ομοιόμορφα.

Ανακατέψτε τα υλικά της επικάλυψης μαζί σε ένα μικρό μπολ και στη συνέχεια πασπαλίστε το μείγμα πάνω από το cheesecake. Ψήνετε για 30 λεπτά και μετά αφήνετε να κρυώσει για 3-4 ώρες για να δέσει ή όλη τη νύχτα. Περιχύνετε με σάλτσα καραμέλας χωρίς ζάχαρη, αν θέλετε.

Στοιχεία για τη διατροφή

Καθαροί υδατάνθρακες: 4 γρ

Ποσότητα ανά μερίδα

Θερμίδες 229 Θερμίδες από Λίπος 189

% Καθημερινή αξία*

Λιπαρά 21 γρ 32%

Κορεσμένα λιπαρά 13g81%

Χοληστερίνη 61 mg 20%

Νάτριο 324 mg 14%

Κάλιο 59 mg 2%

Υδατάνθρακες 7g2%

Φυτικές ίνες 3g13%

Ζάχαρη 2 γρ 2%

Πρωτεΐνη 3g6%

Βιταμίνη Α 723IU14%

Βιταμίνη C 1mg1%

Ασβέστιο 41 mg 4%

Σίδηρος 1mg6%

* Οι ποσοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων.

empty alt

Οδηγός: Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό κρασί για να συνοδεύσεις ένα πιάτο

Ας είμαστε ειλικρινείς: Οι περισσότεροι από εμάς τα χάνουμε όταν μπαίνουμε στην κάβα με σκοπό να διαλέξουμε ένα κρασί που θα ταιριάζει π.
empty alt

Φτιάξε ένα δροσερό γλυκό με το καρπούζι που περίσσεψε

Αν σου έχει περισσέψει ένα μεγάλο κομμάτι από τα τελευταία καρπούζια του καλοκαιριού και είναι έτοιμο να χαλάσει, μην το πετάξεις.
empty alt

11 τροφές που κάνουν το δέρμα σου να λάμπει

Όταν δεν προσέχουμε όσο πρέπει τη διατροφή μας, αυτό αντανακλάται και στο δέρμα μας, με αποτέλεσμα να φαινόμαστε άτονοι, κουρασμένοι, και πιθανόν μεγαλύτεροι από την πραγματική μας ηλικία.
empty alt

Οδηγός: Οι τροφές που εκτοξεύουν τη λίμπιντο

Το γεύμα είναι και στην εποχή μας ένα συνηθισμένο, αν και όχι πάντα πετυχημένο, πρελούδιο του έρωτα.
empty alt

Όλα τα μυστικά για νόστιμα μανιτάρια στο φούρνο

Τα μανιτάρια αν ψηθούν καλά μπορούν να γίνουν θεϊκά. Αλλά αν δεν ψηθούν καλά, το αποτέλεσμα, με τη λαστιχένια υφή και την ανύπαρκτη γεύση… θα θυμίζει σόλα παπουτσιού! Πώς θα κάνεις πραγματικότητα το πρώτο σενάριο; Στην αρχή τα πλένω ή όχι; Ιδού το ερώτημα! Ο κανόνας λέει να […]
empty alt

Η νέα τρέλα μετά τα αβοκάντο είναι τα ψητά αβοκάντο

Αν πιστεύεις ότι το αβοκάντο είναι από τα νοστιμότερα πράγματα που έχεις δοκιμάσει, ίσως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το ψητό αβοκάντο.
empty alt

Summer pasta lovers!

Οι επιλογές με τα ζυμαρικά δεν τελειώνουν ποτέ. Είτε όσον αφορά τα είδη των ζυμαρικών που η επιλογή είναι τεράστιο, όσο και με τις σάλτσες με τις οποίες μπορείτε να τα συνοδέψετε.
empty alt

Άσπρη… μαγεία με απίθανη συνταγή για λευκή ζεστή σοκολάτα

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχεις αμφιθυμία για τη λευκή σοκολάτα – είτε την αγαπάς είτε δεν την αντέχεις.
Back To Top