Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κρασί με γεύση σοκολάτα;

0     

Εσύ έχεις δοκιμάσει κρασί με γεύση σοκολάτα;

2 glaases with red wine and dark chocolate on wooden background, a wonderful combination
Αν συνηθίζεις να συνοδεύεις τη σοκολάτα σου με ένα ποτήρι κρασί (ή το κρασί σου με σοκολάτα), τώρα μπορείς να απολαύσεις και τα δύο μαζί σε ένα προϊόν. Ο λόγος για το νέο κρασί μιας βρετανικής εταιρείας ονόματι Rubis, με γεύση σοκολάτα.

Φτιαγμένο από σταφύλια της ισπανικής ποικιλίας Tempranillo, είναι εμπλουτισμένο με γεύση και άρωμα σοκολάτας. Σύμφωνα μάλιστα με κριτικές καταναλωτών, θα αναδειχθεί στο νέο must-drink, καθώς πολλά από τα σχόλια είναι διθυραμβικά, όπως «Είναι ο παράδεισος κλεισμένος σε ένα μπουκάλι!», «Πωπω, είναι υπέροχο!» και «Ένα ωραίο κρασί, τέλειο για όσους αγαπούν τη σοκολάτα και/ή το κόκκινο κρασί».

Η ίδια η εταιρεία παραγωγής του το περιγράφει ως εξής: «με νότες από κεράσι και κόκκινα φρούτα τυλιγμένες σε βελούδινη μαύρη σοκολάτα υψηλής ποιότητας». Συνιστά, επίσης, να καταναλώνεται είτε σε θερμοκρασία δωματίου είτε κρύο από το ψυγείο είτε με παγάκια.

Το μόνο μειονέκτημα; Πρέπει να το παραγγείλεις online από εδώ, οπότε στην τιμή του (σχεδόν 14 λίρες) προστίθενται και τα έξοδα αποστολής.