Όσο οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τα Negroni έχουν την τιμητική τους κι είναι εδώ για να σου δώσουν ένα σφηνάκι δύναμης για να βγάλεις την υπόλοιπη εβδομάδα.

Όσο οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τα Negroni έχουν την τιμητική τους κι είναι εδώ για να σου δώσουν ένα σφηνάκι δύναμης για να βγάλεις την υπόλοιπη εβδομάδα. Διέθεσε χρόνο στον εαυτό σου για να απολαύσεις μια ιδιαίτερη στιγμή με αυτή την παγωμένη εκδοχή που κάνει μια σοβαρή αλλαγή παιχνιδιού. (Οποιοδήποτε κοκτέιλ σε παγωμένη μορφή είναι πραγματικά υπέροχο). Το κοκτέιλ αυτό είναι επίσης εξαιρετικά απλό – τέσσερα συστατικά, με το τζιν και τον δροσιστικό χυμός μανταρίνι ή πορτοκάλι, να ισορροπούν την ατμόσφαιρα καλοκαιριού με την πρώιμη φθινοπωρινή διάθεση.

ΥΛΙΚΑ:

4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

5 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

6 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ

negroni0

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 1/2 φλ. χυμός μανταρίνι ή πορτοκάλι

2 φλ. πάγος

25 ml γλυκό βερμούτ

25 ml πικρά ιταλικά απεριτίφ (τύπου Campari)

25 ml τζιν

Πορτοκάλι σε φέτες, για γαρνιτούρα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίξε χυμό μανταρίνι (ή πορτοκάλι) σε ένα καλούπι πάγου και άσε στην κατάψυξη έως ότου παγώσει, περίπου 6 ώρες.

Σε ένα μπλέντερ, συνδυάζεις τον κατεψυγμένο χυμό μανταρίνι, τον πάγο, το βερμούτ, τα ιταλικά πικρά απεριτίφ, το τζιν και ανακατεύεις μέχρι να γίνει τελείως ομοιόμορφο.

Χωρίζεις σε 4 ποτήρια και σερβίρετε με γαρνιτούρα πορτοκαλί σε στρογγυλό ποτήρι με παιχνιδιάρικο καλαμάκι!

 

 

empty alt

Οδηγός: Πώς θα επιλέξεις το ιδανικό κρασί για να συνοδεύσεις ένα πιάτο

Ας είμαστε ειλικρινείς: Οι περισσότεροι από εμάς τα χάνουμε όταν μπαίνουμε στην κάβα με σκοπό να διαλέξουμε ένα κρασί που θα ταιριάζει π.
empty alt

Ο σεφ της Ριάνα αποκαλύπτει τι τρώει μια ντίβα!

Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις.
empty alt

Αντίο ροζέ (κρασί), καλώς ήρθες gose (μπίρα)

Αν δεν τρελαίνεσαι για μπίρα, ίσως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τις gose: έναν τύπο μπίρας που έχει αρχίσει να κατακτάει τη γενιά των Millennials, σύμφωνα με ένα νέο αφιέρωμα του Refinery29.com.
empty alt

Τι είναι η ζελατίνη (και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις);

Αν έχεις κάποιον φίλο που ακολουθεί vegan διατροφή, ίσως σού έχει πει σε κάποια φάση ότι δεν μπορεί να καταναλώσει την τάδε ή τη δείνα τροφή γιατί περιέχει ζελατίνη, ένα ζωικό υποπροϊόν.
empty alt

7 tips για τα πιο λαχταριστά σπιτικά μάφιν

Τα πετυχημένα μάφιν είναι αφράτα, έχουν ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα και είναι ομοιόμορφα ψημένα μέσα-έξω. Είναι ένα όνειρο για το κυριακάτικο πρωινό αλλά και για εκείνα τα «δύσκολα» πρωινά των καθημερινών που ενώ ετοιμάζεσαι για τη δουλειά χρειάζεσαι κάτι γλυκό να συνοδεύσει τον καφέ σου και να […]
empty alt

Γιατί το φαγητό που τηγάνισες δεν βγήκε τραγανό;

Το τηγάνισμα μπορεί να είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους μαγειρέματος, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο ίσως νομίζουμε.
empty alt

Lemon Cupcake Day – φτιάξε μου τη μέρα!

Στις 15 Δεκεμβρίου, είναι η ώρα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα cupcakes – ή σε έναν συγκεκριμένο τύπο, για την ακρίβεια.
empty alt

Ταϊλανδέζικη σούπα με κοτόπουλο και καρύδα

Γνωστή ως Tom Kha Ghai, αυτή η σούπα καρύδας είναι από αυτές που πάντα μας ανοίγει την όρεξη και μας ζεσταίνει με ένα αρωματικό γευστικό ταξίδι.

Back To Top