Όσο οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τα Negroni έχουν την τιμητική τους κι είναι εδώ για να σου δώσουν ένα σφηνάκι δύναμης για να βγάλεις την υπόλοιπη εβδομάδα.

Όσο οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τα Negroni έχουν την τιμητική τους κι είναι εδώ για να σου δώσουν ένα σφηνάκι δύναμης για να βγάλεις την υπόλοιπη εβδομάδα. Διέθεσε χρόνο στον εαυτό σου για να απολαύσεις μια ιδιαίτερη στιγμή με αυτή την παγωμένη εκδοχή που κάνει μια σοβαρή αλλαγή παιχνιδιού. (Οποιοδήποτε κοκτέιλ σε παγωμένη μορφή είναι πραγματικά υπέροχο). Το κοκτέιλ αυτό είναι επίσης εξαιρετικά απλό – τέσσερα συστατικά, με το τζιν και τον δροσιστικό χυμός μανταρίνι ή πορτοκάλι, να ισορροπούν την ατμόσφαιρα καλοκαιριού με την πρώιμη φθινοπωρινή διάθεση.

ΥΛΙΚΑ:

4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

5 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

6 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ

negroni0

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 1/2 φλ. χυμός μανταρίνι ή πορτοκάλι

2 φλ. πάγος

25 ml γλυκό βερμούτ

25 ml πικρά ιταλικά απεριτίφ (τύπου Campari)

25 ml τζιν

Πορτοκάλι σε φέτες, για γαρνιτούρα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίξε χυμό μανταρίνι (ή πορτοκάλι) σε ένα καλούπι πάγου και άσε στην κατάψυξη έως ότου παγώσει, περίπου 6 ώρες.

Σε ένα μπλέντερ, συνδυάζεις τον κατεψυγμένο χυμό μανταρίνι, τον πάγο, το βερμούτ, τα ιταλικά πικρά απεριτίφ, το τζιν και ανακατεύεις μέχρι να γίνει τελείως ομοιόμορφο.

Χωρίζεις σε 4 ποτήρια και σερβίρετε με γαρνιτούρα πορτοκαλί σε στρογγυλό ποτήρι με παιχνιδιάρικο καλαμάκι!

 

 

empty alt

10 γαστρονομικές τάσεις που περιμένουμε για το 2018

Εδώ και τέσσερα χρόνια το Pinterest δημοσιεύει τη λίστα Pinterest 100, με τις τάσεις που προβλέπει ότι θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις στη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.
empty alt

Μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μια συνταγή οποιοδήποτε είδος γιαουρτιού;

Ετοιμάζεσαι να φτιάξεις μια συνταγή με σος γιαουρτιού, αλλά ανακαλύπτεις ξαφνικά ότι σου έχει τελειώσει το στραγγιστό αγελαδινό (ή πιο εύκολη και ασφαλής λύση).
empty alt

4 συνταγές για αποτοξίνωση από το κρέας μετά τις γιορτές

Τα τελευταία χρόνια η χορτοφαγία έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος ακόμα και στη χώρα μας, καθώς κάποιοι αποφασίζουν να κόψουν το κρέας για λόγους ηθικής, υγείας και/ή προστασίας του περιβάλλοντος.
empty alt

Πώς θα ξεπαγώσεις το κοτόπουλο γρήγορα και με ασφάλεια

Αποφάσισες να φτιάξεις μια ζεστή, θρεπτική κοτόσουπα ή κοτόπουλο στο φούρνο, αλλά ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου είναι λίγος και το πουλερικό μόλις βγήκε από την κατάψυξη, παγωμένο σαν την Ανταρκτική; Πώς θα το ξεπαγώσεις γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια; Η παρακάτω μέθοδος θα σου πάρει […]
empty alt

Πώς θα μετατρέψεις το κακό κρασί σε υπέροχο κοκτέιλ

Αγόρασες ή σου έφεραν ένα κρασί που σου βγήκε «μάπα»; Μην το πετάξεις. Ακολούθησε τη συμβουλή που δίνει η Alison Roman, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, και φτιάξε με αυτό ένα φανταστικό κοκτέιλ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις μερικά παγάκια, σόδα (ή κάποιο άλλο ανθρακούχο […]
empty alt

3 τρόποι να στραγγίσεις τα φύλλα μαρουλιού

Θέλεις να στραγγίσεις τα φύλλα του μαρουλιού που θα χρησιμοποιήσεις στη σαλάτα σου εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο; Σου προτείνουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους να το πετύχεις: 1.
empty alt

Αντίο ροζέ (κρασί), καλώς ήρθες gose (μπίρα)

Αν δεν τρελαίνεσαι για μπίρα, ίσως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τις gose: έναν τύπο μπίρας που έχει αρχίσει να κατακτάει τη γενιά των Millennials, σύμφωνα με ένα νέο αφιέρωμα του Refinery29.com.
empty alt

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια… φτιάχνεις μαρμελάδα!

Νόστιμη κι εύκολη μαρμελάδα λεμονιού για άρωμα καλοκαιριού όλο τον χρόνο
Back To Top