Όσο οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τα Negroni έχουν την τιμητική τους κι είναι εδώ για να σου δώσουν ένα σφηνάκι δύναμης για να βγάλεις την υπόλοιπη εβδομάδα.

Όσο οι θερμοκρασίες είναι υψηλές τα Negroni έχουν την τιμητική τους κι είναι εδώ για να σου δώσουν ένα σφηνάκι δύναμης για να βγάλεις την υπόλοιπη εβδομάδα. Διέθεσε χρόνο στον εαυτό σου για να απολαύσεις μια ιδιαίτερη στιγμή με αυτή την παγωμένη εκδοχή που κάνει μια σοβαρή αλλαγή παιχνιδιού. (Οποιοδήποτε κοκτέιλ σε παγωμένη μορφή είναι πραγματικά υπέροχο). Το κοκτέιλ αυτό είναι επίσης εξαιρετικά απλό – τέσσερα συστατικά, με το τζιν και τον δροσιστικό χυμός μανταρίνι ή πορτοκάλι, να ισορροπούν την ατμόσφαιρα καλοκαιριού με την πρώιμη φθινοπωρινή διάθεση.

ΥΛΙΚΑ:

4 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

5 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

6 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ

negroni0

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 1/2 φλ. χυμός μανταρίνι ή πορτοκάλι

2 φλ. πάγος

25 ml γλυκό βερμούτ

25 ml πικρά ιταλικά απεριτίφ (τύπου Campari)

25 ml τζιν

Πορτοκάλι σε φέτες, για γαρνιτούρα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίξε χυμό μανταρίνι (ή πορτοκάλι) σε ένα καλούπι πάγου και άσε στην κατάψυξη έως ότου παγώσει, περίπου 6 ώρες.

Σε ένα μπλέντερ, συνδυάζεις τον κατεψυγμένο χυμό μανταρίνι, τον πάγο, το βερμούτ, τα ιταλικά πικρά απεριτίφ, το τζιν και ανακατεύεις μέχρι να γίνει τελείως ομοιόμορφο.

Χωρίζεις σε 4 ποτήρια και σερβίρετε με γαρνιτούρα πορτοκαλί σε στρογγυλό ποτήρι με παιχνιδιάρικο καλαμάκι!

 

 

empty alt

Σταματήστε το υπερβολικό τηγάνισμα στις πατάτες και το καρβουνιασμένο τοστ!

Σας αρέσουν οι υπερβολικές ψητές πατάτες; Το… καμένο τοστ; Σύμφωνα με έρευνα,  μάλλον πρέπει να αφήσετε πίσω αυτές τις συνήθειες… Κι αυτό γιατί οι φέτες του τοστ ή οι πατάτες αποτελούν δυνητικό κίνδυνο για καρκίνο, αν έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί πολύ και έχουν χάσει πια το χρυσοκίτρινό […]
empty alt

Η πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου μπορεί να σε σκοτώσει

Αν πιστεύεις ότι κανένα πικάντικο φαγητό δεν είναι πλέον αρκετά πικάντικο για να σε συγκινήσει και ότι έχεις εκτοξεύσει την αντοχή του στομαχιού σου σε υπεράνθρωπα επίπεδα, μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα την Pepper X.
empty alt

Δύο διαφορετικοί τρόποι να φτιάξεις ένα μελάτο αυγό

Προτιμάς το αυγό μελάτο; Τότε πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα το χρόνο βρασμού. Πώς θα τον υπολογίσεις λοιπόν με ακρίβεια και ποια άλλα βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για να παραμείνει ρευστός ο κρόκος και να πήξει το ασπράδι; 1η τεχνική 1.
empty alt

To hot κοκτέιλ των φετινών Χριστουγέννων!

Στις γιορτές δεν πίνουμε μόνο ζεστό κρασί, σαμπάνια και λικέρ. Μπορούμε να απολαύσουμε άνετα και τη Μαργαρίτα, παραλλαγμένη και σερβιρισμένη έτσι ώστε να παραπέμπει σε χιονισμένο χριστουγεννιάτικο τοπίο.
empty alt

Πες μου πού θα πας διακοπές, να σου πω τι θα φας

Αν σε κάθε ταξίδι σου επιδιώκεις να γνωρίζεις την τοπική κουζίνα, αυτές είναι οι σπεσιαλιτέ που αξίζει να ανακαλύψεις σε δέκα ελληνικούς προορισμούς.
empty alt

Μεξικάνικη ζεστή σοκολάτα

Όταν είναι έξω κάνει κρύο, τίποτα δεν σε ζεσταίνει γρηγορότερα από μια κούπα ζεστής σοκολάτας. Εδώ θα λατρέψεις την προσθήκη κανέλας και καγιέν σε αυτή τη μεξικάνικη έκδοση, που προορίζεται για τους λάτρεις των αρωματικών μπαχαρικών – και σε όσους τολμούν να ζουν την πικάντικη πλευρά της […]
empty alt

Marry Me Pasta – μια συνταγή όλο αγάπη για ζυμαρικά!

Δεν λέμε ποτέ όχι σε μια νόστιμη εκδοχή ζυμαρικών
empty alt

Λαχταριστά λευκά λαζάνια με κοτόπουλο και μανιτάρια

Μια υπέροχη συνταγή που θα σας χορτάσει απολαυστικά
Back To Top