And the Oscar goes to… Εντάξει τους νικητές θα τους μάθουμε οσονούπω- η 89η απονομή είναι κοντά, αλλά το ψητό είναι αλλού.

And the Oscar goes to… Εντάξει τους νικητές θα τους μάθουμε οσονούπω- η 89η απονομή είναι κοντά, αλλά το ψητό είναι αλλού. Στο μενού που θα απολαύσει η κρεμ ντε λα κρεμ του Χόλιγουντ οι mega stars που θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί για να φάνε, να πιούνε με χαλαρές γραβάτες και τους κότσους λυτούς.

Ο Χορός του Κυβερνήτη είναι το επίσημο πάρτι που ακολουθεί μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ένα δείπνο για τουλάχιστον 1500 άτομα. Εδώ γιορτάζουν οι νικητές και ξεχνιούνται οι ηττημένοι, οι μεν δέχονται συγχαρητήρια και οι δε ένα συγκαταβατικό χτύπημα στην πλάτη και λόγια παρηγοριάς-όλοι όμως θα απολαύσουν το πιο φίνο φαγητό που θα ζήλευαν βασιλείς και λοιποί γαλαζοαίματοι.

Ο Wolfgang Puck είναι ο Αυστριακός σεφ που εδώ και δεκαετίες διαμορφώνει την κουζίνα του Λος Άντζελες, αξίζει και εκείνος ένα Όσκαρ για τα νοστιμότατα εδέσματα που ετοιμάζει για τόσους απαιτητικούς και ακριβοθώρητους ουρανίσκους. Ο 67χρονος σεφ είναι υπεύθυνος για το οσκαρικό μενού το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Πάρτε λοιπόν μια πρώτη γεύση, απ’ όσα ετοιμάζει ο Puck και η ομάδα του για την ερχόμενη Κυριακή. Οι λαμπεροί προσκεκλημένοι μετά το κόκκινο χαλί, θα δοκιμάσουν, μεταξύ άλλων, πικάντικο ταρτάρ τόνου, παϊδάκια από μοσχάρι Γουαγκού με μυρωδικά και καπνιστό σολομό σε καναπεδάκια στο σχήμα του Οσκαρ, corn dogs αστακού (λουκάνικο αστακού σε κουρκούτι, τηγανισμένο), ψητές πατάτες με χαβιάρι, ποπ κορν πασπαλισμένο με τρούφα… Ένα μενού που αξίζει βραβείο.

empty alt

Μύθοι και αλήθειες για τα ζυμαρικά

Ήρθε η ώρα για να αθωωθούν τα «αμαρτωλά» ζυμαρικά. Μια έρευνα επιστημόνων από την Ιταλία με Έλληνα επικεφαλή δείχνει ότι οι βλαβερές για την σιλουέτα συνέπειες των ζυμαρικών αγγίζει τα όρια του μύθου.
empty alt

Εσύ έχεις δοκιμάσει κρασί με γεύση σοκολάτα;

Αν συνηθίζεις να συνοδεύεις τη σοκολάτα σου με ένα ποτήρι κρασί (ή το κρασί σου με σοκολάτα), τώρα μπορείς να απολαύσεις και τα δύο μαζί σε ένα προϊόν.
empty alt

Το μυστικό για να μη μαραθεί η σαλάτα που περισσεύει

Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά καλύτερα να μη σερβίρεις στους επισκέπτες σου τη σαλάτα που περίσσεψε από χτες.
empty alt

Welcome to the dark side of brownies

Αυτά τα απολαυστικά brownies ενισχύουν τη γεύση της μαύρης σοκολάτας με την προσθήκη μελάσας και σκόνης κακάου.
empty alt

Απογειώνουμε την απόλαυση με ένα Aviation Cocktail

Σχεδιασμένο πριν από περισσότερα από 100 χρόνια από τον Hugo Ensslin, επικεφαλής μπάρμαν στο πλέον ξεπερασμένο Hotel Wallick στη Νέα Υόρκη, το Aviation είχε ξεπέσει μέσα και έξω από το στυλ με τα χρόνια.
empty alt

Καπρέζε στον φούρνο με κινόα

Η σαλάτα Caprese είναι μια απλή ιταλική σαλάτα, φτιαγμένη από φρέσκια μοτσαρέλα σε φέτες, ντομάτες και γλυκό βασιλικό, καρυκευμένο με αλάτι και ελαιόλαδο, που περιστασιακά μπορείς να την βρεις και σε συνδυασμό με ρόκα.
empty alt

Black Magic Margaritas - κάντε την έκπληξη

Δεν χρειάζεται να είναι Halloween για να βάλετε λίγη «μαύρη» μαγεία στο ποτήρι σας
empty alt

Γεμιστό κοτόπουλο με καρύκευμα Cajun

Αναβαθμίστε το κοτόπουλο με μια ιδιαίτερα γευστική εκδοχή του
Back To Top