Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις.

Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις. Η εκθαμβωτική σταρ, έχοντας ένα υπερ-φορτωμένο πρόγραμμα, είναι αδύνατον να μην έχει τον προσωπικό της σεφ που την ακολουθεί παντού για να ικανοποιήσει κάθε διατροφικό καπρίτσιο –γιατί είναι ντίβα-, αλλά και να φροντίζει για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Η Debbie Solomon ήταν η πρώτη προσωπική σεφ της Ριάνα. Όταν ξεκίνησε να εργάζεται για την 29χρονη, πριν από 4 χρόνια, επικρατούσε χάος στη ζωή της ερμηνεύτριας. «Είχε το πάρτι γενεθλίων της στη Χαβάη, μετά τουρνέ… Δεν ήξερα τι στο καλό γινόταν», είπε η Solomon στο bonappetit. Η σεφ, προκειμένου να κατανοήσει τι είδους φαγητά άρεσαν στην δυναμική σταρ, στράφηκε σε ένα κοντινό της πρόσωπο, τη μητέρα της. Η τζαμαϊκανή σεφ έμαθε ότι η νεαρή αλλά απαιτητική εργοδότης της, λατρεύει τα πιάτα από τον τόπο καταγωγής της τα Μπαρμπέιντος αλλά και τις γεύσεις της Γουιάνας. Η δυσκολία για τη Solomon ήταν ότι η κουζίνα των παραπάνω περιοχών είναι πανομοιότυπη, με μόνη διαφορά τις ονομασίες στα πιάτα κάτι που για τη σεφ ήταν αρκετά κουραστικό.

Αλλά το πιο δύσκολο σε αυτή τη περίπτωση, ήταν το γεγονός ότι η Ριάνα αλλάζει γεύσεις τόσο συχνά όσο αλλάζει χρώμα και μήκος στα μαλλιά της! Όπως συμβαίνει με τους απαιτητικούς πελάτες όπως είναι ένα ποπ είδωλο, η σεφ συμπεριφερόταν στη Ριάνα διαφορετικά. «Συνήθως στέλνω το μενού την Κυριακή ή τη Δευτέρα και εκείνοι διαλέγουν και έτσι έχω περιθώριο να κάνω τις απαραίτητες αγορές. Αλλά αυτή ήταν μια διαφορετική περίπτωση, δεν ήξερε τι ήθελε να φάει αύριο οπότε για να διαλέξει κάτι από σήμερα;».

Πάντως, η Ριάνα έχει μερικές αγαπημένες γεύσεις –πέρα από τα βασικά όπως τα ζυμαρικά, το κρέας και τα λαχανικά, λατρεύει το κάρι και το κύμινο…

empty alt

Γιαούρτι κατά της γυναικείας υπέρτασης

Ένα τουλάχιστον γιαούρτι τη μέρα μπορεί να είναι η απάντηση στον κίνδυνο ανάπτυξης υπέρτασης στις γυναίκες, υποστηρίζει μελέτη του Χάρβαρντ και του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.
empty alt

Τα 5 σημάδια ότι καταναλώνεις πολλή ζάχαρη

  Έχεις μια… φυσική ροπή προς τη γλυκιά γεύση. Μήπως όμως κάνεις υπερκατανάλωση και τρως πολλή ζάχαρη; Υπερπληθώρα θερμίδων, προβλήματα στα δόντι σου, αρκετά επιπλέον κιλά, σημάδια πρόωρης γήρανσης… Αυτά είναι μερικά μόνο από τις πίκρες που φέρνει μαζί της η κατά τα άλλα γλυκιά ζάχαρη.
empty alt

Ένα μενού για απολαυστικά ανοιξιάτικα πικνίκ

Η Πρωτομαγιά είναι μια ιδανική ευκαιρία να οργανώσεις ένα πικνίκ με το έτερον ήμισυ, την οικογένεια ή καλούς φίλους.
empty alt

Γιατί πρέπει να ανακατεύεις τη σαλάτα με τα χέρια

Ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία του μάγειρα είναι τα (πεντακάθαρα) χέρια του. Κανόνας που ισχύει και όταν αυτός καλείται να ανακατέψει τα υλικά μιας σαλάτας.
empty alt

Το ιδανικό μενού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Χρησιμοποίησε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως αφορμή για να ετοιμάσεις ένα γεύμα για δύο που θα εκτοξεύσει ή έστω θα αναζωπυρώσει την ερωτική επιθυμία! Δεν βασίζεται στα ματζούνια των προγόνων μας, αλλά σε τροφές, ποτά και κάποιες ουσίες με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά που είναι […]
empty alt

Εύκολα ζυμαρικά με λεμόνι-μπρόκολο και παρμεζάνα

Αυτό το πλούσιο πιάτο ζυμαρικών με φωτεινή, φρέσκια γεύση είναι ιδανικό για πολυάσχολα βράδια. Η παρμεζάνα προσθέτει ευπρόσδεκτη αλμυρότητα μπορείτε ακόμα να το συνδυάσετε με κοτόπουλο ή γαρίδες στη σχάρα ή τραγανά ρεβίθια για να συμπληρώσετε σε πρωτεΐνη.
empty alt

Πένες Αλφρέντο στον φούρνο με κοτόπουλο

Πένες με κρεμώδη σάλτσα αλφρέντο, κοτόπουλο και (πολύ) μοτσαρέλα — χρειάζεται να πούμε περισσότερα; ΥΛΙΚΑ: 6 ΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ: 1 ΩΡΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 κιλό πένες 4 κ.
empty alt

Λεμονάτο κοτόπουλο με πατάτες και φέτα στον φούρνο

Κάντε τη διαφορά, με μια ανανεωμένη εκδοχή μιας κλασικής συνταγής
Back To Top