Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις.

Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις. Η εκθαμβωτική σταρ, έχοντας ένα υπερ-φορτωμένο πρόγραμμα, είναι αδύνατον να μην έχει τον προσωπικό της σεφ που την ακολουθεί παντού για να ικανοποιήσει κάθε διατροφικό καπρίτσιο –γιατί είναι ντίβα-, αλλά και να φροντίζει για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Η Debbie Solomon ήταν η πρώτη προσωπική σεφ της Ριάνα. Όταν ξεκίνησε να εργάζεται για την 29χρονη, πριν από 4 χρόνια, επικρατούσε χάος στη ζωή της ερμηνεύτριας. «Είχε το πάρτι γενεθλίων της στη Χαβάη, μετά τουρνέ… Δεν ήξερα τι στο καλό γινόταν», είπε η Solomon στο bonappetit. Η σεφ, προκειμένου να κατανοήσει τι είδους φαγητά άρεσαν στην δυναμική σταρ, στράφηκε σε ένα κοντινό της πρόσωπο, τη μητέρα της. Η τζαμαϊκανή σεφ έμαθε ότι η νεαρή αλλά απαιτητική εργοδότης της, λατρεύει τα πιάτα από τον τόπο καταγωγής της τα Μπαρμπέιντος αλλά και τις γεύσεις της Γουιάνας. Η δυσκολία για τη Solomon ήταν ότι η κουζίνα των παραπάνω περιοχών είναι πανομοιότυπη, με μόνη διαφορά τις ονομασίες στα πιάτα κάτι που για τη σεφ ήταν αρκετά κουραστικό.

Αλλά το πιο δύσκολο σε αυτή τη περίπτωση, ήταν το γεγονός ότι η Ριάνα αλλάζει γεύσεις τόσο συχνά όσο αλλάζει χρώμα και μήκος στα μαλλιά της! Όπως συμβαίνει με τους απαιτητικούς πελάτες όπως είναι ένα ποπ είδωλο, η σεφ συμπεριφερόταν στη Ριάνα διαφορετικά. «Συνήθως στέλνω το μενού την Κυριακή ή τη Δευτέρα και εκείνοι διαλέγουν και έτσι έχω περιθώριο να κάνω τις απαραίτητες αγορές. Αλλά αυτή ήταν μια διαφορετική περίπτωση, δεν ήξερε τι ήθελε να φάει αύριο οπότε για να διαλέξει κάτι από σήμερα;».

Πάντως, η Ριάνα έχει μερικές αγαπημένες γεύσεις –πέρα από τα βασικά όπως τα ζυμαρικά, το κρέας και τα λαχανικά, λατρεύει το κάρι και το κύμινο…

empty alt

Ένας πανεύκολος και υγιεινός τρόπος να μαγειρέψεις το ψάρι

Ο πιο απλός τρόπος να μαγειρέψεις ένα ψάρι μεσαίου μεγέθους, όπως μια τσιπούρα ή ένα μυλοκόπι; Να το ψήσεις στο φούρνο ολόκληρο, γεμισμένο με μυρωδικά και βότανα.
empty alt

Τα φρούτα και τα λαχανικά του Μάη

Διανύουμε τον «κερασάρη» ή «πράσινο» μήνα, όπως λέγεται. Στην έναρξή του γιορτάζουμε την ανθοφορία, την καρποφορία, τη φύση.
empty alt

5 αυθεντικές νηστίσιμες συνταγές από κρητικά μοναστήρια

Όσοι έχουν επισκεφτεί και ζήσει για λίγες μέρες σε μοναστήρι ξέρουν καλά πόσο μεγάλη αξία αλλά και εξαίσια γεύση έχει η μοναστηριακή κουζίνα.
empty alt

Αυτός είναι ο λόγος που η γαμήλια τούρτα είναι… τριώροφη!

Γάμος χωρίς τούρτα, δε νοείται. Το νεόνυμφο ζευγάρι, μπροστά σε φίλους και συγγενείς, κόβει από κοινού το θεσπέσιο δημιούργημα από ζάχαρη και αλεύρι και ξεκινάει την νέα του κοινή ζωή, με ένα γλυκό τρόπο.
empty alt

Απόλαυσε την πέστο με τρεις ακόμα τρόπους που δεν έχεις σκεφτεί

Η πέστο, η ιταλική σάλτσα που παραδοσιακά φτιάχνεται από σκόρδο, βασιλικό, κουκουνάρι, ελαιόλαδο και τυρί, έχει συνδεθεί με τα μακαρόνια, στην πραγματικότητα όμως μπορεί να νοστιμίσει πολλά ακόμη πιάτα.
empty alt

Σοταρισμένα λαχανάκια Βρυξελλών – μια πράσινη λιχουδιά!

Στον ατμό ή ψητά τα λαχανάκια Βρυξελλών, αν και παραμελημένα στην ελληνική κουζίνα, είναι νόστιμα, θρεπτικά και μια γρήγορη και υγιεινή λύση στο πιάτο σου.
empty alt

Πώς να φτιάξεις σπιτικό χαλβά

Ο χαλβάς είναι μια μεσο-Ανατολική λιχουδιά από ταχίνι που μοιάζει με το φοντάν, αλλά πολύ καλύτερος και πιο υγιεινός! Ο χαλβάς, που έχει την τιμητική του τις μέρες της νηστείας και ειδικά τη Σαρακοστή, μπορεί να έχει ως βάση του το αλεύρι ή το ταχίνι και η […]
empty alt

Τραγανές τηγανητές μπουκίτσες κουνουπιδιού

Οι τραγανές τηγανητές μπουκίτσες κουνουπιδιού είναι εξαιρετικά εθιστικές και είναι απολαυστικές! Είναι σαν μια χορτοφαγική εκδοχή ποπ κορν κοτόπουλου και έχουν υπέροχη γεύση με λίγη καυτερή σάλτσα ή κέτσαπ στο πλάι ή ντιπ γιαουρτιού.
Back To Top