Γιορτές χωρίς εορταστικά κοκτέιλ δεν γίνονται. Αφεθείτε στη λάμψη των ημερών και μπείτε σε xmas spirit με μια πολύ χριστουγεννιάτικη εκδοχή των αγαπημένων margaritas.

Γιορτές χωρίς εορταστικά κοκτέιλ δεν γίνονται. Αφεθείτε στη λάμψη των ημερών και μπείτε σε xmas spirit με μια πολύ χριστουγεννιάτικη εκδοχή των αγαπημένων margaritas. Αν προτιμάτε τις μαργαρίτες σας με πάγο, μη διστάσετε να παραλείψετε το βήμα του μπλέντερ. Και αν δεν είστε πολύ λάτρης των μούρων ή των κράνμπερι, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να σκεφτείτε τις «Λευκές Χριστουγεννιάτικες Μαργαρίτες» μας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

8 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

0 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

0 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1/2 φλ. ολόκληρα κράνμπερι

¼ φλ. κρυσταλλική ζάχαρη, χωρισμένη

2 κ.σ. αλάτι

1 σφήνα λάιμ, για το χείλος

2 φλ. χυμό μούρων

350 ml. silver tequila

250 ml. triple sec

1/2 φλ. συν 1 κ.σ. χυμός λάιμ, χωρισμένος

12 φλ. πάγος

Μέντα, για γαρνίρισμα

misle

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεσαίο μπολ, ρίξτε τα cranberries με 1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ. Στραγγίστε το χυμό λάιμ και στη συνέχεια ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Αδειάζετε σε ταψί να στεγνώσει.

Ανακατεύουμε την υπόλοιπη ζάχαρη με το αλάτι σε ένα ρηχό πιάτο και ανακατεύουμε να ενωθούν. Χρησιμοποιώντας τη σφήνα λάιμ, βρέξτε το χείλος κάθε ποτηριού και μετά βουτήξτε σε μείγμα ζάχαρης αλατιού.

Συνδυάστε το χυμό cranberry, την τεκίλα, το τριπλό δευτερόλεπτο, το υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι χυμό λάιμ και τον πάγο σε ένα μεγάλο μπλέντερ, δουλεύοντας σε παρτίδες εάν χρειάζεται. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Αδειάζετε σε έτοιμα ποτήρια και γαρνίρετε με ένα κλαδάκι μέντας και δύο ζαχαρωμένα κράνμπερι.

empty alt

10+1 τρόφιμα που σε αφήνουν πεινασμένο

Αν κάνεις δίαιτα για να φτιάξεις κορμί για την παραλία, προσπάθησε να αποφύγεις τα παρακάτω τρόφιμα. Είναι πολύ γευστικά, μπορεί να χορταίνουν το μάτι αλλά σου δίνουν περιττές θερμίδες χωρίς να σε γεμίζουν! Croissant Οι επιδόσεις του ως προς το πόσο σε χορταίνει είναι αντιστρόφως ανάλογες του […]
empty alt

Πώς θα μαλακώσεις την καστανή ζάχαρη που έχει πετρώσει

Η καστανή ζάχαρη πετρώνει εύκολα όταν μένει κλεισμένη για καιρό σε ένα δοχείο στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να τη χρησιμοποιήσεις όταν θελήσεις να την προσθέσεις σε ένα γλυκό ή ακόμα και στον καφέ σου.
empty alt

Φτιάξε βήμα βήμα ένα νόστιμο ντρέσινγκ για τη σαλάτα σου

Επιστρέφει πανηγυρικά η εποχή της σαλάτας, βλέπε καλοκαίρι. Και παρόλο που μια σαλάτα καλό είναι να υπάρχει όλο το χρόνο στο μενού σου, καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία κερδίζει όλο και πιο συχνά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι σου.
empty alt

Ζεστό κρασί και ζεστή σοκολάτα 2 σε 1!

Το ζεστό κρασί ή mulled wine θα το βρεις με πολλές ευρωπαϊκές ονομασίες αλλά όπως και να το πεις όπως και να το προφέρεις, σε όποια εκδοχή του και να το φτιάξεις το σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσεις.
empty alt

Οι σταρ της Αμερικής κάνουν γενναίες δωρεές σε οργανισμούς τροφίμων

Εδώ είναι κάποιες από τις προσωπικότητες που έχουν δωρίσει στους οργανισμούς τροφίμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού μέχρι στιγμής.
empty alt

Οι πατατοκεφτέδες αλλιώς

Αυτή η εύκολη συνταγή μετατρέπει αυτές τις «λυπημένες πατάτες» που έχουν απομείνει σε κάτι ΜΑΓΙΚΟ.  Είτε πρόκειται για υπολείμματα πουρέ ή πατάτας οποιαδήποτε μορφής, το άμυλο είναι ένα υλικό που μπορεί εύκολα να μεταποιηθεί και να μεταμορφωθεί πρώτης τάξεως πατατοκεφτέ ή αλλιώς σε τηγανιτές...
empty alt

Λευκό Χριστουγεννιάτικο Μοχίτο

Tis the season to be jolly με ένα εορταστικό κοκτέιλ
empty alt

Cheesecake με μηλόπιτα

Δύο απολαύσεις μαζί, σε έναν συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει
Back To Top