Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης.

Συγκεκριμένα, διοργάνωσε δύο Pasta Parties όπου τα σοκάκια μετατράπηκαν σε ένα τεράστιο κυριακάτικο τραπέζι και όλοι οι παρευρισκόμενοι, παρά την κούραση τους, ταξίδεψαν στη γεύση με συντροφιά σημαντικούς και επώνυμους καλεσμένους.

Διάσημοι σεφ στο Tinos Running Experience

Το 5ο Tinos Running Experience Vodafone 2018, που πραγματοποιήθηκε στις 8, 9 και 10 Ιουνίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. To νησί της Τήνου το βράδυ της Παρασκευής υποδέχθηκε το Pasta Party στο γραφικό και πανέμορφο χωριό Κέχρος με δύο αγαπημένους σεφ, οι οποίοι δημιούργησαν με ιδιαίτερο μεράκι συνταγές ειδικά για την περίσταση.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές απόλαυσης, με τα ζυμαρικά Barilla να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι αγαπημένοι σεφ, χρησιμοποιώντας την αφρόκρεμα των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων όπως λούζα, παλαιωμένη γραβιέρα και κρίταμο, δημιούργησαν μια πανδαισία γεύσεων, συνδυάζοντας τοπικά προϊόντα με τα ελληνικά σχήματα ζυμαρικών της Barilla.

Όλα όσα συνέβησαν στον Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο

Ο 8ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος έγινε στις 9 Ιουνίου και πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει για ακόμη μια χρονιά τη διοργάνωση. Επισκέπτες, αθλητές και κάτοικοι έτρεξαν τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και το Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5 χιλιομέτρων.

Το πρωί της εκδήλωσης οργανώθηκε από τη Barilla το Pasta Party, όπου όλοι απόλαυσαν ένα ευχάριστο γεύμα, δοκιμάζοντας τα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας ζυμαρικά της Barilla συνοδευόμενα από φρέσκα υλικά από την ελληνική ύπαιθρο, σε ένα γιορτινό περιβάλλον το οποίο έδενε απόλυτα με το λευκαδίτικο τοπίο. Οι παρευρισκόμενοι φόρτισαν τις μπαταρίες τους και ετοιμάστηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στoν αγώνα.

Οι αθλητές έκαναν το γύρο της λιμνοθάλασσας έχοντας δίπλα τους Μύλους και τις καλύτερες παραλίες του νησιού, με φόντο ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα.

empty alt

Αυτό το κρασί λατρεύουν οι Μιλένιαλς

Εύκολο στους συνδυασμούς, οικονομικό και εύγευστο, το ροζέ κρασί, υποτιμημένο μέχρι πρότινος, έχει αρχίσει να κερδίζει την προτίμηση της γενιάς των Μιλένιαλς.
empty alt

Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει… ταραντούλες και σκορπιούς!

Φυσικά δε περιμένει κανείς η Αντζελίνα Τζολί να είναι μια κλασική μαμά, που να μαγειρεύει στα παιδιά της βαρετά φαγητά… κεφτεδάκια με πατάτες και ρολό κιμά.
empty alt

Αποκωδικοποίησαν το DNA της ποικιλίας καφέ «αράμπικα»

Επιστήμονες στις ΗΠΑ αποκωδικοποίησαν το πλήρες γονιδίωμα του φυτού του καφέ, που παράγει τη δημοφιλέστατη σε όλο τον κόσμο ποικιλία «αράμπικα» (arabica), η οποία αποτελεί πάνω από το 70% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ.
empty alt

Αυτό το παγωτό είναι φτιαγμένο από…σκουπίδια!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δυτικός κόσμος είναι οι απίστευτες ποσότητες φαγητού που μπορεί να καταναλωθεί αλλά καταλήγει στα σκουπίδια γιατί δεν έχει ωραία εμφάνιση, γιατί πέρασε η ημερομηνία λήξης, κλπ.
empty alt

Στο Παρίσι άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο γυμνιστών

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.
empty alt

Κάνε την κάθε σου μέρα την καλύτερη της ζωής σου!

Kάτσε μέσα. Βγες έξω. Κάνε αυτό. Κάν’ το έτσι. Μην το κάνεις. Πόσες φορές σου έχουν πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις; Πόσες φορές σου έχουν πει «μα καλά, ποιος βγαίνει πια έξω», ή «τι εννοείς θα κάτσεις μέσα;».
empty alt

Επιστρέφει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζυμαρικών!

Το Pasta World Championship της διάσημης και πολυαγαπημένης ιταλικής μάρκας ζυμαρικών Barilla επιστρέφει στις 24 – 25 Οκτωβρίου και υπόσχεται να σου… γαργαλίσει τον ουρανίσκο! Για 7η συνεχόμενη χρονιά, 18 ταλαντούχοι σεφ ηλικίας μέχρι 35 ετών θα λάβουν μέρος στη διήμερη γαστριμαργική πρόκληση,...
empty alt

Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική

Μερικοί από τους καλύτερους σήμερα ζαχαροπλάστες στην Αμερική έχουν ένα αναπάντεχο υπόβαθρο: σπουδές στην αρχιτεκτονική. Στη δημιουργία κάθε γλυκού ακολουθούν τα ίδια βήματα με την κατασκευή ενός κτιρίου.
Back To Top