Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 

Υλικά:

6 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες τετραγωνάκια

2 αβοκάντο κομμένα τετραγωνάκια

1 κ.σ. κουκουνάρι

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

50 γρ. φλέικς από παρμεζάνα

Ελαιόλαδο

Ξύδι μπαλσάμικο

Χυμό από ½ λεμόνι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την παρμεζάνα και αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστούν για 1 ½ ώρα. Βάζουμε το μείγμα σε τσέρκι και γαρνίρουμε με τα φλέικς παρμεζάνας. Αν θέλουμε σερβίρουμε με λίγο pesto βασιλικού.

empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Φακές με ρύζι

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
Back To Top