Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 

Υλικά:

6 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες τετραγωνάκια

2 αβοκάντο κομμένα τετραγωνάκια

1 κ.σ. κουκουνάρι

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

50 γρ. φλέικς από παρμεζάνα

Ελαιόλαδο

Ξύδι μπαλσάμικο

Χυμό από ½ λεμόνι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την παρμεζάνα και αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστούν για 1 ½ ώρα. Βάζουμε το μείγμα σε τσέρκι και γαρνίρουμε με τα φλέικς παρμεζάνας. Αν θέλουμε σερβίρουμε με λίγο pesto βασιλικού.

empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Κέικ με μπανάνα

Κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας, ιδιαίτερο και λίγο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
empty alt

Μπουκίτσες από κοτόπουλο με βότκα

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.
empty alt

Λαιμός χοιρινός στην κατσαρόλα με κανέλα

Η κανέλα δίνει το άρωμά της στο χοιρινό και απογειώνεται η γεύση του.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
Back To Top