Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.

Υλικά:

300 γραμμ. ψητό στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 αβοκάντο

2 σφιχτές ντομάτες

8 φέτες σπιτικό ψωμί

Χυμός από 1 λεμόνι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίστε το αβοκάντο, αφαιρέστε το κουκούτσι, κόψτε το σε μικρές φέτες και ραντίστε τις ελαφρά με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.

Για τη σος: Χτυπήστε το λάδι με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ζεματίστε γρήγορα τις ντομάτες σε βραστό νερό, ξεφλουδίστε τις, αφαιρέστε τα σπόρια τους και κόψτε τις σε μικρούς κύβους. Φρυγανίστε το ψωμί στο φούρνο. Βάλτε πάνω σε κάθε φέτα από 1 φέτα αβοκάντο, 1 φέτα κοτόπουλου, 1 κ.σ. ντομάτες. Ραντίστε με τη σος και σερβίρετε.

empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Muffins με σοκολάτα και αμύγδαλο

Ένα γλυκό που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
Back To Top