Εύκολη   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.

Υλικά:

100 γρ. μουστάρδα Ντιζόν

20 γρ. μέλι

20 γρ. λεμόνι

250 γρ. ελαιόλαδο

10 γρ. σπόρους μουστάρδας

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα βαθύ μπολ ενώνουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και τα ομογενοποιούμε καλά. Με ένα αναδευτήρι χτυπάμε την κομπόστα προσθέτοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα μαλακό και κρεμώδες. Ολοκληρώνουμε προσθέτοντας τους σπόρους μουστάρδας.

empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Κροκέτες πατάτας

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Κρέπες με κρέμα αμυγδάλου

Κρέπες γεμιστές με κρέμα αμυγδάλου και καραμέλα για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα...
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
Back To Top