Εύκολη   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.

Υλικά:

100 γρ. μουστάρδα Ντιζόν

20 γρ. μέλι

20 γρ. λεμόνι

250 γρ. ελαιόλαδο

10 γρ. σπόρους μουστάρδας

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα βαθύ μπολ ενώνουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και τα ομογενοποιούμε καλά. Με ένα αναδευτήρι χτυπάμε την κομπόστα προσθέτοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα μαλακό και κρεμώδες. Ολοκληρώνουμε προσθέτοντας τους σπόρους μουστάρδας.

empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
Back To Top