Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 

Υλικά:

600 γρ. φιλετάκια από μπακαλιάρο

400 γρ. σπανάκι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

1 σκελίδα σκόρδο

100 γρ. μυζήθρα

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, ρίχνουμε το σπανάκι και αφήνουμε να μαλακώσει. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Το αποσύρουμε από τη φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει και το χοντροκόβουμε. Στη συνέχεια, το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα τη μυζήθρα. Παίρνουμε τα φιλετάκια από μπακαλιάρο, τα αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε σε καθένα στη μέση ένα κουταλάκι από τη γέμιση με το σπανάκι, τα ρολάρουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Κρέπες με κρέμα αμυγδάλου

Κρέπες γεμιστές με κρέμα αμυγδάλου και καραμέλα για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα...
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Φιλετάκια από μπακαλιάρο με σπανάκι

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 
empty alt

Κεφτεδάκια με pesto

Αφράτα κεφτεδάκια με μοναδικό άρωμα pesto.
empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
Back To Top