Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 

Υλικά:

600 γρ. φιλετάκια από μπακαλιάρο

400 γρ. σπανάκι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

1 σκελίδα σκόρδο

100 γρ. μυζήθρα

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, ρίχνουμε το σπανάκι και αφήνουμε να μαλακώσει. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Το αποσύρουμε από τη φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει και το χοντροκόβουμε. Στη συνέχεια, το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα τη μυζήθρα. Παίρνουμε τα φιλετάκια από μπακαλιάρο, τα αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε σε καθένα στη μέση ένα κουταλάκι από τη γέμιση με το σπανάκι, τα ρολάρουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top