Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 

Υλικά:

600 γρ. φιλετάκια από μπακαλιάρο

400 γρ. σπανάκι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

1 σκελίδα σκόρδο

100 γρ. μυζήθρα

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, ρίχνουμε το σπανάκι και αφήνουμε να μαλακώσει. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Το αποσύρουμε από τη φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει και το χοντροκόβουμε. Στη συνέχεια, το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα τη μυζήθρα. Παίρνουμε τα φιλετάκια από μπακαλιάρο, τα αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε σε καθένα στη μέση ένα κουταλάκι από τη γέμιση με το σπανάκι, τα ρολάρουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Περσική τούρτα

Με λίγι αλέυρι, φουντούκια, φρουκτόζη, αυγά και αυγά φτιάχνουμε θαύματα. 
empty alt

Μαρμελάδα μανταρίνι

Ασυνήθιστη και με υπέροχο άρωμα μανταρινιού. 
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
Back To Top