Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 

Υλικά:

600 γρ. φιλέτο από γαλοπούλα λεπτοκομμένο

4 ακτινίδια κομμένα σε φέτες

Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 3 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Προσθέτουμε τις φέτες από τα ακτινίδια και σβήνουμε με το χυμό από πορτοκάλι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τη γαλοπούλα σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε με το ζεστ από τα πορτοκάλια.

empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
Back To Top