Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 

Υλικά:

600 γρ. φιλέτο από γαλοπούλα λεπτοκομμένο

4 ακτινίδια κομμένα σε φέτες

Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 3 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Προσθέτουμε τις φέτες από τα ακτινίδια και σβήνουμε με το χυμό από πορτοκάλι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τη γαλοπούλα σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε με το ζεστ από τα πορτοκάλια.

empty alt

Carpaccio κρέατος

Απαιτεί χρόνο και καλή προετοιμασία αυτό το πιάτο, αλλά θα έχετε για πολύ καιρό στο ψυγείο σας μια διαφορετική πρόταση.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Κοτόπιτα

Ενα ωραίο και γευστικό πιάτο για όλες τις ώρες.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
Back To Top