Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.

Υλικά:

4 μικρά φιλέτα γαλοπούλας

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 πεπεροντσίνο κόκκινα κομμένα σε ροδέλες

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

4 ντομάτες κομμένες καρέ

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο

2 κ.σ. αλεύρι

50 γρ. βούτυρο

Αλάτι

Οδηγίες:

Μέσα στο μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το κρεμμύδι και τη ντομάτα να γίνουν αλοιφή. Βάζουμε το μείγμα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Αλευρώνουμε το κοτόπουλο, το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμο το κόβουμε σε λεπτές φέτες, ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα και γαρνίρουμε με το μαίντανό.

empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Τούρτα με ανανά

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.
empty alt

Σαλάτα με σύκα, φέτα, προσούτο και πεπόνι

Σύκα και πεπόνι σε αρμονία με προσούτο και τυρί.
empty alt

Μελιτζάνες a la parmezana

Υλικά: 3 μελιτζάνες 200 γρ. αλεύρι 2 μοτσαρέλες φρέσκες 400 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 300 γρ. σάλτσα ντομάτας ηλιέλαιο για τηγάνισμα Οδηγίες: Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε στη μέση κάνοντας σχήμα ζέβρας, δηλαδή βγάζουμε μία λωρίδα δέρμα, μία όχι κ. λ. π. Την κόβουμε μακρόστενα ή ροδέλες ύψους 1...
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
Back To Top