Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.

Υλικά:

700γρ. φιλέτο κοτόπουλο

1 ματσάκι κολίανδρο φρέσκο

1 γιαούρτι με 2% λιπαρά

1 πεπεροντσίνο

Χυμό από 2 λεμόνια

Λίγο κύμινο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ το κολίανδρο μαζί με το γιαούρτι, το πεπεροντσίνο, το χυμό λεμονιού, το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε το φιλέτο κοτόπουλο, το κόβουμε σε λωρίδες και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα με το κολίανδρο. Το αφήνουμε για 1 ώρα ώστε να πάρει γεύση βάζοντάς το στο ψυγείο. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε σουρώσει. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα από τη μαρινάτα και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σερβίρεται ζεστό.

 

empty alt

Λαζάνια με ραγού από αρνί

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μερίδα λαζάνια φτιαγμένα με πλούσιο ραγού από αρνί, λαχανικά και τυριά;
empty alt

Τυλιχτάρια με χοιρινό

Μια πρωτότυπη πρόταση για δείπνο με χοιρινά φιλέτα στο φούρνο.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Φιλέτο ψάρι με μέλι και αρωματικά

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Κροκέτες πατάτας

Το σνακ που όλοι θα λατρέψουν σε πάρτι, συγκεντρώσεις και όχι μόνο...
Back To Top