Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.

Υλικά:

700γρ. φιλέτο κοτόπουλο

1 ματσάκι κολίανδρο φρέσκο

1 γιαούρτι με 2% λιπαρά

1 πεπεροντσίνο

Χυμό από 2 λεμόνια

Λίγο κύμινο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ το κολίανδρο μαζί με το γιαούρτι, το πεπεροντσίνο, το χυμό λεμονιού, το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε το φιλέτο κοτόπουλο, το κόβουμε σε λωρίδες και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα με το κολίανδρο. Το αφήνουμε για 1 ώρα ώστε να πάρει γεύση βάζοντάς το στο ψυγείο. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε σουρώσει. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα από τη μαρινάτα και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σερβίρεται ζεστό.

 

empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Pizza muffins

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφορά στα muffin με γεύση pizza
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Pasta με σάλτσα ωμή (crudaiola)

Ταπεινά υλικά σε ένα γευστικό υπέροχο συνδυασμό.
empty alt

Σαλιγκάρια a la vigneronne

Οσοι τα αγαπούν είναι φανατικοί και αυτή η εκδοχή σίγουρα θα τους εκπλήξει.
empty alt

Γαλοπούλα με σέλινο και πατάτες

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.
Back To Top