Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!

Υλικά:

2 μεγάλα αβοκάντο πολύ ώριμα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μικρό κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο

Ζεστ και χυμό από 1 λεμόνι

1 πρέζα πεπεροντσίνο

Αλάτι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και ξεκινάμε να χτυπάμε στο μίξερ το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο. Ύστερα προσθέτουμε το αβοκάντο μαζί με το χυμό λεμόνι και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε την υφή από τη μαγιονέζα.

empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Τονοσαλάτα

Τονοσαλάτα: γρήγορη αλλά νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι σας.
empty alt

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top