Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.

Υλικά:

450 γρ. μεγάλες γαρίδες

2 πιπεριές καυτερές

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το έντερο, τα κεφάλια και το κέλυφος, κρατώντας μόνο τις ουρές. Κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τους σπόρους. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες, το σκόρδο, τις πιπεριές και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 4 -5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες. Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κινόα

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.
empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Πέννες με ραγού μοσχαράκι και μελιτζάνες

Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με απλά υλικά από τη κουζίνα σας. 
empty alt

Muffins με σοκολάτα και αμύγδαλο

Ένα γλυκό που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
empty alt

Ρολό κιμά με γαλοπούλα και σπανάκι

Βράστε το σπανάκι και το ρολάρουμε πάνω σε ζουμερές φέτες γαλοπούλας.
Back To Top