Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.

Υλικά: 

400 γρ. λινγκουίνι

400 γρ. μανιτάρια porcini φρέσκα

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες: 

Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο και το ελαιόλαδο και στο τέλος τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για 15 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Linguine κρατώντας στην άκρη λίγο από το νερό που έχουν βράσει. Τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε λίγο νερό, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.

 

empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Κέικ με τζίντζερ

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.
empty alt

Σαλάτα με κάστανα, τυρί (Ελληνικό) και μανιτάρια

Τα δώρα της χειμωνιάτικης φύσης σε ένα πιάτο.
empty alt

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα

Εξωτικό εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο.
Back To Top