Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.

Υλικά: 

400 γρ. λινγκουίνι

400 γρ. μανιτάρια porcini φρέσκα

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες: 

Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο και το ελαιόλαδο και στο τέλος τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για 15 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα Linguine κρατώντας στην άκρη λίγο από το νερό που έχουν βράσει. Τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε λίγο νερό, την παρμεζάνα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.

 

empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Spaghetti με χταπόδι στο φούρνο

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίζει θάλασσα. Αγαπημένο ελληνικό πιάτο, ζυμαρικά με χταποδάκι στο φούρνο.
empty alt

Μπουκίτσες από κοτόπουλο με βότκα

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.
empty alt

Σαρδέλα γεμιστή

Οι ταπεινές σαρδέλες σε μια υπέροχη συνταγή για ένα ωραίο ορεκτικό.
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Πικάντικες πατάτες με μπρόκολο

Οι πατάτες με το μπρόκολο, τα ρεβύθια και τα μπαχαρικά σε γευστική αποκάλυψη.
Back To Top