Μέτρια   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Οι λάτρεις των μανιταριών έχουν μια ακόμη γευστική επιλογή για το γεύμα τους.

Υλικά:

6 μανιτάρια champignon

5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

150 γρ. φέτα τριμμένη

60 γρ. μετσοβόνε τριμμένο

3 παξιμάδια τριμμένα

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, παίρνουμε ένα ταψί που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε ανάποδα. Σε ένα τηγανάκι ρίχνουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Αποσύρουμε από τη φωτιά και με ένα κουτάλι γεμίζουμε με το μείγμα τα μανιτάρια περίπου μέχρι τη μέση. Σε ένα μπολ έχουμε ανακατεμένα τη φέτα, το μετσοβόνε, τα παξιμάδια, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τα μανιτάρια από τη μέση και πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο αέρα στους 200°C για 15 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να γίνει μία κρούστα τραγανή. Σερβίρονται ζεστά.

empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Σπιτικό ψωμί

Φρέσκο και τραγανό σπιτικό ψωμί από τα χεράκια σας. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις του ψωμιού.

Back To Top