Μέτρια   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Οι λάτρεις των μανιταριών έχουν μια ακόμη γευστική επιλογή για το γεύμα τους.

Υλικά:

6 μανιτάρια champignon

5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

150 γρ. φέτα τριμμένη

60 γρ. μετσοβόνε τριμμένο

3 παξιμάδια τριμμένα

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, παίρνουμε ένα ταψί που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε ανάποδα. Σε ένα τηγανάκι ρίχνουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Αποσύρουμε από τη φωτιά και με ένα κουτάλι γεμίζουμε με το μείγμα τα μανιτάρια περίπου μέχρι τη μέση. Σε ένα μπολ έχουμε ανακατεμένα τη φέτα, το μετσοβόνε, τα παξιμάδια, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τα μανιτάρια από τη μέση και πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο αέρα στους 200°C για 15 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να γίνει μία κρούστα τραγανή. Σερβίρονται ζεστά.

empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Φιλέτα κοτόπουλο με γιαούρτι και τζίντζερ

Βυθίστε τα φιλέτα κοτόπουλου στη μαρινάτα και ετοιμάστε το τηγάνι για τα περαιτέρω. 
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
empty alt

Χοιρινό με κάστανα

Ιδανική και απολαυστική συνταγή για γιορτινά τραπέζια. 
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
Back To Top