Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Να πως τα αχλάδια παίρνουν την θέση του ορεκτικού στο τραπέζι σας.

Υλικά:

12 φέτες ψωμί για τοστ

350 γρ. αχλάδια

300 γρ. τυρί γκοργκονζόλα

Βούτυρο

1 μαρούλι

Καρύδια

Οδηγίες:

Κόβουμε προσεκτικά την κόρα από το ψωμί και αλείφουμε τις φέτες με το τυρί αφού πριν το έχουμε ανακατέψει πολύ καλά σε ένα μπολ μέχρι να γίνει μία λεία κρέμα. Κόβουμε τις φέτες διαγώνια και τις βάζουμε στο φούρνο πάνω σε βουτυρωμένη επιφάνεια και ψήνουμε στους 200˚C για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές και να λιώσει το τυρί. Πλένουμε τα φύλλα μαρουλιού και τα στρώνουμε επάνω σε μία πιατέλα. Μεταφέρουμε τις φέτες ψωμιού επάνω στο μαρούλι και βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι μια λεπτή φέτα αχλάδι και ένα καρύδι.

empty alt

Αγκινάρες γιαχνί

Υγιεινό και απολαυστικό πιάτο που δίνει χρώμα και πλούσια γεύση στο τραπέζι.
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Γκρατέν με λαχανικά

Θρεπτικά λαχανικά, μπρόκολο, σέλινο, φινόκιο, καρότα συνδυάζονται αρμονικά.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Πέννες με pesto από φυστίκι

Μια συνταγή... pesto και έγινε.
Back To Top