Εύκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.

Υλικά:

250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

250 γρ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. ξερό τζίντζερ σε σκόνη

4 αυγά

250 γρ. καλαμποκάλευρο

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ gluten free

Σιρόπι από τζίντζερ

Οδηγίες:

Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τη σκόνη από τζίντζερ. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με την πούδρα αμυγδάλου, το καλαμποκάλευρο και το μπέκιν. Ενώνουμε μαζί τα 2 μείγματα και τα ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μια φόρμα για κέικ, βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50-60 λεπτά. Βγάζουμε, αφήνουμε να γίνει χλιαρό και γαρνίρουμε από πάνω με το σιρόπι.

empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Ρυζόγαλο

Αγαπημένο γλυκό για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Τιραμισού με φρουκτόζη

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.
empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Μπανόφι

Εύκολο αγγλικό γλυκό που δίνει λύση για ένα εντυπωσιακό και αγαπημένο επιδόρπιο.
Back To Top