Εύκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.

Υλικά:

250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

250 γρ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. ξερό τζίντζερ σε σκόνη

4 αυγά

250 γρ. καλαμποκάλευρο

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ gluten free

Σιρόπι από τζίντζερ

Οδηγίες:

Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τη σκόνη από τζίντζερ. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με την πούδρα αμυγδάλου, το καλαμποκάλευρο και το μπέκιν. Ενώνουμε μαζί τα 2 μείγματα και τα ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μια φόρμα για κέικ, βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50-60 λεπτά. Βγάζουμε, αφήνουμε να γίνει χλιαρό και γαρνίρουμε από πάνω με το σιρόπι.

empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Σαλάτα παντζάρι

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
Back To Top