Εύκολη   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.

Υλικά:

250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

250 γρ. καστανή ζάχαρη

1 κ.γ. ξερό τζίντζερ σε σκόνη

4 αυγά

250 γρ. καλαμποκάλευρο

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ gluten free

Σιρόπι από τζίντζερ

Οδηγίες:

Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τη σκόνη από τζίντζερ. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με την πούδρα αμυγδάλου, το καλαμποκάλευρο και το μπέκιν. Ενώνουμε μαζί τα 2 μείγματα και τα ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε μια φόρμα για κέικ, βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50-60 λεπτά. Βγάζουμε, αφήνουμε να γίνει χλιαρό και γαρνίρουμε από πάνω με το σιρόπι.

empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.
empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Σοκολατάκια ωμά

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...
Back To Top