Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    

Υλικά:

4 κοτολέτες από μοσχαράκι γάλακτος (με κόκαλο)

150 γρ. βούτυρο

2 αυγά

Φρυγανιά τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε ελαφρά τις κοτολέτες για να ανοίξουν. Ύστερα χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Βουτάμε τις κοτολέτες μέσα στο αυγό κρατώντας έξω το κόκαλο και έπειτα τις περνάμε από τη φρυγανιά και πιέζουμε να κολλήσει επάνω καλά από όλες τις μεριές. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τις κοτολέτες για 4 – 5  λεπτά από κάθε μεριά ώστε να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί, αλατίζουμε και γαρνίρουμε αν θέλουμε με φέτες λεμονιού.

empty alt

Τιραμισού

Κλασική ιταλική συνταγή που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.
empty alt

Μπακαλιάρος με πολέντα και κρεμμύδια

Αντικαταστήστε τον πουρέ πατάτας φτιάχνοντας πολέντα και συνοδεύστε το ψάρι με αυτό το μοναδικό συνδυασμό. 
empty alt

Lemon curd

Αυτό το γλυκό το χρωστάμε στους Αγγλούς οι οποίοι θεωρούν τα λεμόνια πολύτιμα αφού δεν ευδοκιμούσαν στο νησί τους.
empty alt

Αυγό σοκολατένιο

Σοκολατένιο πασχαλινό αυγό! Όλοι τρελαίνονται, γι'αυτό προσπαθήστε να το φτιάξετε στο σπίτι!
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
Back To Top