Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    

Υλικά:

4 κοτολέτες από μοσχαράκι γάλακτος (με κόκαλο)

150 γρ. βούτυρο

2 αυγά

Φρυγανιά τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε ελαφρά τις κοτολέτες για να ανοίξουν. Ύστερα χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Βουτάμε τις κοτολέτες μέσα στο αυγό κρατώντας έξω το κόκαλο και έπειτα τις περνάμε από τη φρυγανιά και πιέζουμε να κολλήσει επάνω καλά από όλες τις μεριές. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τις κοτολέτες για 4 – 5  λεπτά από κάθε μεριά ώστε να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί, αλατίζουμε και γαρνίρουμε αν θέλουμε με φέτες λεμονιού.

empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Μυζήθρα σαγανάκι

Ενα διαφορετικό και εύκολο σαγανάκι που θας σας εκπλήξει με την γεύση του.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Κενέλ από τυρί quark και σάλτσα από φρούτα

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.
empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
Back To Top