Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    

Υλικά:

4 κοτολέτες από μοσχαράκι γάλακτος (με κόκαλο)

150 γρ. βούτυρο

2 αυγά

Φρυγανιά τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε ελαφρά τις κοτολέτες για να ανοίξουν. Ύστερα χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Βουτάμε τις κοτολέτες μέσα στο αυγό κρατώντας έξω το κόκαλο και έπειτα τις περνάμε από τη φρυγανιά και πιέζουμε να κολλήσει επάνω καλά από όλες τις μεριές. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τις κοτολέτες για 4 – 5  λεπτά από κάθε μεριά ώστε να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί, αλατίζουμε και γαρνίρουμε αν θέλουμε με φέτες λεμονιού.

empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Σπανάκι με ρύζι οκγρατέν

Ιδανική και πεντανόστιμη συνταγή για να εντάξεις το σπανάκι στη διατροφή σου.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
Back To Top