Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    

Υλικά:

4 κοτολέτες από μοσχαράκι γάλακτος (με κόκαλο)

150 γρ. βούτυρο

2 αυγά

Φρυγανιά τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε ελαφρά τις κοτολέτες για να ανοίξουν. Ύστερα χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Βουτάμε τις κοτολέτες μέσα στο αυγό κρατώντας έξω το κόκαλο και έπειτα τις περνάμε από τη φρυγανιά και πιέζουμε να κολλήσει επάνω καλά από όλες τις μεριές. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τις κοτολέτες για 4 – 5  λεπτά από κάθε μεριά ώστε να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί, αλατίζουμε και γαρνίρουμε αν θέλουμε με φέτες λεμονιού.

empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Σαλάτα με τόνο, μύρτιλα και βαλεριάνα

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Ρολό με nutella

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
Back To Top