Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.

Υλικά:

4 κομμάτια ράχης κουνελιού

2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια

1 κουτί κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του κουνελιού. Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε ροδέλες. Παίρνουμε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κουνελιού να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 5-10 λεπτά και μετά κρατάμε στην άκρη. Ακολούθως, στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο λιωμένο, και το κουνέλι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά όλα μαζί με σκεπασμένο καπάκι. Αφαιρούμε τις φλούδες των κρεμμυδιών και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Δύο λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος τις προσθέτουμε μέσα. Σερβίρουμε με ρύζι άσπρο.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
empty alt

Βίδες με μπακαλιάρο και ελιές καλαμών

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
Back To Top