Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.

Υλικά:

4 κομμάτια ράχης κουνελιού

2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια

1 κουτί κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του κουνελιού. Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε ροδέλες. Παίρνουμε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κουνελιού να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 5-10 λεπτά και μετά κρατάμε στην άκρη. Ακολούθως, στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο λιωμένο, και το κουνέλι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά όλα μαζί με σκεπασμένο καπάκι. Αφαιρούμε τις φλούδες των κρεμμυδιών και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Δύο λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος τις προσθέτουμε μέσα. Σερβίρουμε με ρύζι άσπρο.

empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Λουκάνικα με κρασί και μήλα

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου
empty alt

Μυζήθρα σαγανάκι

Ενα διαφορετικό και εύκολο σαγανάκι που θας σας εκπλήξει με την γεύση του.
empty alt

Αγκινάρες αλά πολίτα

Μια γευστική και υγειινή πρόταση για το καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Fusilli με πράσινη σάλτσα από ανθότυρο και αρακά

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.
empty alt

Λαζάνια με μελιτζάνες

Μεσογειακό πιάτο με υπέροχη γεύση από το συνδυασμό της μελιτζάνας και της μοτσαρέλας. 
Back To Top