Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...

Υλικά:

1 ποτήρι φασόλια από σόγια βρασμένα

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 πρέζα από μαύρη ζάχαρη

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ τα φασόλια, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, το αλάτι και βάζουμε τόσο λάδι μέχρι να δούμε να φουσκώσει.

Μπορούμε να αρωματίσουμε τη μαγιονέζα με σκόρδο, πιπεριά ή άλλο μπαχαρικό της αρεσκείας μας.

empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
Back To Top