Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 

Υλικά:

350 γρ. φαρφάλες ολικής άλεσης

2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες

120 γρ. τόνο σε λάδι

1 μικρό κρεμμύδι λεπτοκομμένο

80 γρ. μαύρες ελιές

2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

50 γρ. τυρί edam με λίγα λιπαρά λεπτοκομμένο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα κολοκύθια. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Βράζουμε τις φαρφάλες, σουρώνουμε al dente και τις περνάμε κάτω από κρύο νερό. Σε μία πιατέλα βάζουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι και τις ροδέλες από τα τηγανιτά κολοκύθια, τον τόνο με το λάδι του, τις ελιές, το τυρί και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό ψιλοκομμένο.

empty alt

Pancakes με φρούτα του δάσους

Λαχταριστά pancakes για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Μαρμελάδα μανταρίνι

Ασυνήθιστη και με υπέροχο άρωμα μανταρινιού. 
empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
empty alt

Σπαγγέτι με γεύση θάλασσας

Ζυμαρικά και θαλασσινά, ο καλύτερος συνδυασμός αποπλάνησης. 
empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
Back To Top