Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 

Υλικά:

350 γρ. φαρφάλες ολικής άλεσης

2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες

120 γρ. τόνο σε λάδι

1 μικρό κρεμμύδι λεπτοκομμένο

80 γρ. μαύρες ελιές

2 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

50 γρ. τυρί edam με λίγα λιπαρά λεπτοκομμένο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα κολοκύθια. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Βράζουμε τις φαρφάλες, σουρώνουμε al dente και τις περνάμε κάτω από κρύο νερό. Σε μία πιατέλα βάζουμε τα μακαρόνια, ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι και τις ροδέλες από τα τηγανιτά κολοκύθια, τον τόνο με το λάδι του, τις ελιές, το τυρί και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό ψιλοκομμένο.

empty alt

Γεμιστο μοσχαράκι με λάχανο και μανιτάρια

Μια πανδαισία γεύσεων, υλικών και αρωμάτων σε ένα πιάτο.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Κρουασανάκια γεμιστά με μελιτζάνα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αλμυρά κρουασανάκια με μελιτζάνα για ένα διαφορετικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
empty alt

Ανάμεικτη σαλάτα

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.
empty alt

Λαζάνια με ραγού από αρνί

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μερίδα λαζάνια φτιαγμένα με πλούσιο ραγού από αρνί, λαχανικά και τυριά;
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
Back To Top