Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πλούσια και χορταστική σαλάτα με γεύση Μεξικού.

Υλικά:

200 γρ. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη (ρόκα, μάσα, λόλο ρόσο, τροκαντέρο, φριζέ)

1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης (κομμένη julien)

1 πιπεριά κίτρινη (κομμένη julien)

250 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα

50 γρ. τυρί emental

2 κ.σ. ξύδι

Χυμό από ½ λεμόνι

2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

100 γρ. nachos

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Πλένουμε τη σαλάτα, την κόβουμε με το χέρι και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα φασόλια. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ξαναχτυπάμε. Ρίχνουμε το μείγμα μας πάνω από τη σαλάτα. Κόβουμε το τυρί με τη χοντρή μεριά του τρίφτη σε μεγάλες φέτες, το ρίχνουμε κι αυτό μέσα και γύρω γύρω βάζουμε τα nachos.

empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Μπριάμ

Μάθετε να εκτελείτε με ακρίβεια το κλασικό φαγητό της μαμάς.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Tagliolini rosa antico

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top