Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.

Υλικά:

400 γρ. ρεβίθια βρασμένα

400 γρ. φύλλα σπανάκι

1 κ.σ. σουσάμι

1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)

1 πιπεριά καυτερή (κομμένη στη μέση)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι και το σκόρδο, το σουσάμι και την πιπεριά. Προσθέτουμε το σπανάκι και μόλις πιει το νερό, ρίχνουμε μέσα και τα ρεβίθια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί για 5 λεπτά να πάρουν γεύση, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή.

empty alt

Σπαγγέτι cacio pepe (τυρί και πιπέρι)

Η υπεροχή της γεύσης και της ευκολίας μόνο με τρια υλικά, έξυπνα συνδυασμένα.
empty alt

Σούπα με κάρυ

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 
empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
empty alt

Ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα

Απίθανα ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα. Θα τα λατρέψουν όλοι!
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
Back To Top