Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.

Υλικά:

400 γρ. ρεβίθια βρασμένα

400 γρ. φύλλα σπανάκι

1 κ.σ. σουσάμι

1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)

1 πιπεριά καυτερή (κομμένη στη μέση)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι και το σκόρδο, το σουσάμι και την πιπεριά. Προσθέτουμε το σπανάκι και μόλις πιει το νερό, ρίχνουμε μέσα και τα ρεβίθια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί για 5 λεπτά να πάρουν γεύση, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή.

empty alt

Φωλιές του έρωτα από κανταϊφι με παγωτό καϊμάκι

Η απόλαυση φωλιάζει σε ένα γλυκό με κανταϊφι και παγωτό.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Σοκολατένια μους

Εύκολη και γρήγορη σπιτική μους σοκολάτας για ένα τέλειο επιδόρπιο.
empty alt

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμαράκια που συνδυάζονται με αυγό και καταρρίπτουν το μύθο περί …ασυμβατότητας.
empty alt

Κέικ μαρέγκα με αχλάδια και αμύγδαλα

Ενα κέικ διαφορετικό αλλά απολύτως γευστικό για τον καφέ ή το πρωινό.
empty alt

Πιπεριές γεμιστές με κους κους

Αν βαρεθήκατε τα κλασικά γεμιστά δοκιμάστε πιπεριές γεμιστές με κους κους. Μία light και πεντανόστιμη πρόταση για φαγητό.
Back To Top