Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.

Υλικά:

300 γρ. ζύμη από πίτσα

3 πατάτες βραστές κομμένες τετραγωνάκια

250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια

300 γρ. σάλτσα ντομάτας

200 γρ. λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης κομμένα σε λεπτές φέτες

1 κλωνάρι δεντρολίβανο

Οδηγίες:

Μοιράζουμε τη ζύμη σε 12 κομμάτια. Ανοίγουμε σαν να κάνουμε μικρές πίτσες και απλώνουμε σε ταψί φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Βάζουμε επάνω λίγη σάλτσα ντομάτα, τη mozzarella, τα λουκάνικα, τις πατάτες και γαρνίρουμε με 2-3 κομματάκια δεντρολίβανο. Αφήνουμε έξω να ξεκουραστούν 20 λεπτά και στη συνέχεια ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κινόα

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Φιλέτο σε κρούστα

Αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσετε το φιλέτο σας.
empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
Back To Top