Μέτρια   Μερίδες : 4    

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.

Υλικά:

250 γρ. τυρί mascarpone

1 κ.σ. μέλι

100 γρ. χυμό από ρόδι

3 ασπράδια

50 γρ. ζάχαρη

Σπόρους από 1 ρόδι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το mascarpone μαζί με το μέλι και ρίχνουμε σιγά σιγά το χυμό από το ρόδι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε μαρέγκα τα 3 ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε απαλά τα δύο μείγματα με μία σπάτουλα και ρίχνουμε μέσα τους μισούς σπόρους από το ρόδι. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τους σπόρους ροδιού από πάνω.

empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
empty alt

Σάλτσα guakamole

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Λαχανοκροκέτες

Υγιεινή πρόταση για ένα εύγεστο ορεκτικό.
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
Back To Top