Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.

Υλικά:

8 παξιμάδια

3 καλά ώριμες ντομάτες

200 γρ. φέτα

Φυλλαράκια μέντας

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βυθίζουμε τα παξιμάδια σε μια λεκανίτσα με κρύο νερό για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και αρωματίζουμε με αλατοπίπερο. Βάζουμε ένα παξιμάδι στο πιάτο. Ρίχνουμε μια γραμμή ελαιόλαδο, βάζουμε την ντομάτα, τη φέτα θρυμματισμένη, τα φυλλαράκια μέντας, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο και λίγο ακόμα ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε με το άλλο παξιμάδι έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα burger.

empty alt

Ριζότο με λεμόνι και θυμάρι

Η έντονη γεύση του λεμονιού ισορροπεί αρμονικά με τα υλικά που «δένουν» το ρυζότο. 
empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Muffin με λεμόνι χωρίς ζάχαρη

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
Back To Top