Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Πανεύκολα, νόστιμα και αφράτα pancakes.

Υλικά:

  • 120 γρ. ρυζάλευρο
  • 80 γρ. αλεύρι από πατάτα ή κορν φλάουρ
  • 120 γρ. πεκορίνο τριμμένο
  • 40 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 40 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 1 πατάτα βρασμένη σε πουρέ
  • 2 αυγά
  • 280 γρ. γάλα
  • 40 γρ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.γ. μπέκιν πάουντερ gluten free
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε τα 2 άλευρα και προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας και προσέχοντας να μην κάνει σβόλους. Προσθέτουμε τα αυγά, αλάτι και πιπέρι. Μέσα στο μίξερ δουλεύουμε το πεκορίνο, το κεφαλοτύρι, τον πουρέ πατάτας, το κατίκι Δομοκού και το σχοινόπρασο. Ρίχνουμε το μείγμα με τα τυριά μέσα στο μείγμα με το αλεύρι. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε τα pancales. Τρώγονται ζεστά.

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Back To Top