Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 

Υλικά:

250 γρ. φέτες από γαλοπούλα καπνιστή (fuantre)

200 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια

150 γρ. μπιέτολα βρασμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γ. μέντα τριμμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

10 φύλλα από σχοινόπρασο για το δέσιμο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο μαζί με τη μπιέτολα. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το Φιλαδέλφεια, τη μέντα και ανακατεύουμε να γίνει μία γέμιση σαν κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε τις φέτες γαλοπούλας και σε κάθε μία βάζουμε στη μέση 1 κουταλάκι από τη γέμιση. Κλείνουμε την κάθε μία σαν πουγκάκι και τη δένουμε το φύλλο από σχοινόπρασο.

empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Πύργος από φέτες ψωμί με γαύρο και σάλτσα από ντομάτα

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Πίτσα μαργαρίτα

Η πιο διάσημη πίτσα με τα πιο απλά υλικά και τους αναρίθμητους θαυμαστές.
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.

Back To Top