Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 

Υλικά:

250 γρ. φέτες από γαλοπούλα καπνιστή (fuantre)

200 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια

150 γρ. μπιέτολα βρασμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γ. μέντα τριμμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

10 φύλλα από σχοινόπρασο για το δέσιμο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο μαζί με τη μπιέτολα. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το Φιλαδέλφεια, τη μέντα και ανακατεύουμε να γίνει μία γέμιση σαν κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε τις φέτες γαλοπούλας και σε κάθε μία βάζουμε στη μέση 1 κουταλάκι από τη γέμιση. Κλείνουμε την κάθε μία σαν πουγκάκι και τη δένουμε το φύλλο από σχοινόπρασο.

empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

Μελιτζάνες με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Δοκομάστε μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Carpaccio από σολομό με μήλο

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.
empty alt

Μπουκίτσες με κοτόπουλο και κάρυ

Ο ουρανίσκος και το έτερον ήμισι, θα το λατρέψουν!
empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
Back To Top