Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 

Υλικά:

250 γρ. φέτες από γαλοπούλα καπνιστή (fuantre)

200 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια

150 γρ. μπιέτολα βρασμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γ. μέντα τριμμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

10 φύλλα από σχοινόπρασο για το δέσιμο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο μαζί με τη μπιέτολα. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το Φιλαδέλφεια, τη μέντα και ανακατεύουμε να γίνει μία γέμιση σαν κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε τις φέτες γαλοπούλας και σε κάθε μία βάζουμε στη μέση 1 κουταλάκι από τη γέμιση. Κλείνουμε την κάθε μία σαν πουγκάκι και τη δένουμε το φύλλο από σχοινόπρασο.

empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
empty alt

Γαλοπούλα με σέλινο και πατάτες

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
Back To Top