Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 

Υλικά:

250 γρ. φέτες από γαλοπούλα καπνιστή (fuantre)

200 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια

150 γρ. μπιέτολα βρασμένη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γ. μέντα τριμμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

10 φύλλα από σχοινόπρασο για το δέσιμο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο μαζί με τη μπιέτολα. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το Φιλαδέλφεια, τη μέντα και ανακατεύουμε να γίνει μία γέμιση σαν κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε τις φέτες γαλοπούλας και σε κάθε μία βάζουμε στη μέση 1 κουταλάκι από τη γέμιση. Κλείνουμε την κάθε μία σαν πουγκάκι και τη δένουμε το φύλλο από σχοινόπρασο.

empty alt

Μπισκότα με άρωμα λεμόνι

Δώστε άρωμα και άφθονη γεύση στα μπισκότα σας.
empty alt

Λουκάνικα με κρασί και μήλα

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου
empty alt

Παστίτσιο με κοτόπουλο

Ελαφρύ και αλλιώτικο παστίτσιο με κοτόπουλο.
empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Linguine με καβούρι, σολομό και λεμόνι

Πέννες με ιδιαίτερη γεύση που χάρη στον ωραίο συνδιασμό του καβουριού και του σολομού.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
Back To Top