Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.

Υλικά:

1 φιλέτο σολομού 400 γρ.

1 μάτσο ρόκα

50 γρ. φλέικς παρμεζάνας

200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση

Χυμό από ½ λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αρχικά, αλατίζουμε ελαφρά τον σολομό και στη συνέζεια τον ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο μεριές. Τον αφήνουμε στην άκρη. Σε μια πιατέλα βάζουμε τη ρόκα, τα τοματίνια, το σολομό κομμένο σε κομματάκια, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Γαρνίρουμε με τα φλέικς παρμεζάνας.

 

empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Ριζότο alla parmezana

Αυτή η συνταγή είναι η βάση για όλα τα ριζότο.
empty alt

Τυροκροκέτες

Η απόλυτα γευστική "συνάντηση" των αγαπημένων τυριών.
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Παπαρδέλες με ραγού από αρνί

Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας.
Back To Top