Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.

Υλικά:

1 φιλέτο σολομού 400 γρ.

1 μάτσο ρόκα

50 γρ. φλέικς παρμεζάνας

200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση

Χυμό από ½ λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αρχικά, αλατίζουμε ελαφρά τον σολομό και στη συνέζεια τον ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο μεριές. Τον αφήνουμε στην άκρη. Σε μια πιατέλα βάζουμε τη ρόκα, τα τοματίνια, το σολομό κομμένο σε κομματάκια, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Γαρνίρουμε με τα φλέικς παρμεζάνας.

 

empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας

Γι'αυτούς που τολμούν να δοκιμάζουν πιο ιδιαίτερες γεύσεις το κοτόπουλο με λαχανικά και γάλα καρύδας αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Λαζάνια με μελιτζάνες

Μεσογειακό πιάτο με υπέροχη γεύση από το συνδυασμό της μελιτζάνας και της μοτσαρέλας. 
Back To Top