Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.

Υλικά:

4 αυγά

100 γρ. τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι κόκκινο λεπτοκομμένο

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη Julien

300 γρ. μαύρα φασόλια βρασμένα

1 κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια

2 ντομάτες κομμένο σε κυβάκια

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γ. κόλιανδρο λεπτοκομμένο

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε ύστερα τα φασόλια, το κολοκυθάκι, τις ντομάτες, το σκόρδο, το κόλιανδρο και την πάπρικα και τα τσιγαρίζουμε για λίγο όλα μαζί ώστε να παραμείνουν λίγο τραγανά. Παίρνουμε τα 4 ραμεκίν και μοιράζουμε τη γέμιση στα τέσσερα μπολάκια. Κάνουμε μέσα σε κάθε γέμιση μία λακκούβα και ρίχνουμε από 1 αυγό στην κάθε μία. Βάζουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί, να κάνει μία κρούστα και να ψηθεί το αυγό μέσα.

empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Πορτοκαλόπιτα

Αυτό το γλυκό υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά παραμένει το ίδιο αγαπημένο.
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Μπανάνα bread

Ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Μεθυσμένο συκώτι με άρωμα δεντρολίβανου

Το συκώτι που σβήνει με κρασί και αναδύει υπέροχες γεύσεις.
Back To Top