Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.

Υλικά:

320 γρ. μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε φέτες

2 μελιτζάνες

400 γρ. ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

50 γρ. κάπαρη

2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για 20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες τις κόβουμε στη μέση, βγάζουμε την ψίχα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Εκεί μέσα προσθέτουμε την κάπαρη, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες από το κρέας, βάζουμε στη μέση λίγο από τη γέμιση με τη μελιτζάνα και κλείνουμε σε ρολάκια. Απλώνουμε τα ρολάκια σε ένα ταψί, ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε μέσα και τις ντομάτες, λίγη φρέσκια ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20-30 λεπτά.

empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Ριζότο του ψαρά

Θαλασσινή αύρα σε ένα πιάτο που θα σας ανταμείψει με την γεύση του.
Back To Top