Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Γεμιστά ρολάκια κοτόπουλο με μπέικον και λαχανικά. Δεν αντιστέκεσαι με τίποτα!

Υλικά:

8 φέτες κοτόπουλο κομμένες πολύ λεπτά

8 φέτες μπέικον

2 κολοκυθάκια κομμένα julien

1 πιπεριά κίτρινη κομμένη julien

2 καρότα κομμένα julien

1 κλωναράκι σέλινο λεπτοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

2 κρεμμυδάκια φρέσκα λεπτοκομμένα

120 γρ. gouda κομμένο julien

1 ποτήρι λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κλωνάρι δεντρολίβανο

Οδηγίες:

Παίρνουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, τα σοτάρουμε καλά για 3-4 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε. Σοτάρουμε ελαφρώς και τις φέτες μπέικον και κρατάμε στην άκρη. Αφήνουμε να κρυώσουν. Παίρνουμε το κοτόπουλο, βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, απλώνουμε επάνω σε κάθε ένα από μία φέτα μπέικον, τα λαχανικά και κλείνουμε ρολό με μία οδοντογλυφίδα. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, το κλωνάρι δεντρολίβανο και το σκόρδο. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο καλά να ροδοκοκκινίσει από όλες τις μεριές και σβήνουμε στη συνέχεια με το κρασί. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας αν θέλουμε με λίγο τυρί gouda.

empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
Back To Top