Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!

Υλικά:

2 φινόκιο κομμένα σε μικρά κυβάκια

2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια

150 γρ. παντζάρι κομμένο σε μικρά κυβάκια

250 γρ. μπρόκολο βρασμένο και χωρισμένο σε μικρές φουντίτσες (κρατάμε 250 γρ. από  το νερό που το έχουμε βράσει)

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο

1 κ.σ. μαντζουράνα

200 γρ. κους κους προβρασμένο

Ζεστ από 1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και προσθέτουμε το φινόκιο, τα καρότα και τη μαντζουράνα. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά. Ύστερα προσθέτουμε το παντζάρι, αφήνουμε να πάρουν γεύση για 5 λεπτά και μετά ρίχνουμε το κους κους. Σκεπάζουμε με 250 γρ. από το νερό που έχουμε βράσει το μπρόκολο και αφήνουμε το κους κους να φουσκώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αποκτά ένα ροζ χρώμα από το παντζάρι. Μετά δουλεύουμε το μείγμα με 2 πιρούνια, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το μπρόκολο. Γαρνίρουμε με το ζεστ από λεμόνι.

empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Ταρτάρ από ντομάτα και αβοκάντο

Ρίξτε στο μπολ όλα τα υλικά και αφήστε να σας παρασύρουν στην αμαρτία της γεύσης τους. 
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Μπανάνα bread

Ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Κεφτεδάκια με τόνο και κολοκύθια

Τα νόστιμα κεφτεδάκια δε γίνονται μόνο με κρέας... Δοκιμάστε τα με τόνο και κολοκύθι, πραγματική απόλαυση!
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.

Back To Top