Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.

Υλικά:

300 γρ. ντομάτες

200 γρ. τοματίνια

1 κίτρινη πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

50 γρ. κάπαρη

50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

100 γρ. κρουτόν

3 ραπανάκια

1 κρεμμύδι

150 γρ. αντσούγιες χωρίς αλάτι

Ελαιόλαδο

Αλάτι χοντρό

Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις αντσούγιες, τις καθαρίζουμε, τις κάνουμε φιλέτο και τις μαρινάρουμε σε ξύδι από κρασί για 12 ώρες. Κόβουμε τις ντομάτες σε πολύ μικρά κυβάκια, τα τοματίνια στη μέση, τις πιπεριές σε τετραγωνάκια και τις ελιές σε λεπτές φέτες. Κόβουμε σε ψιλές φέτες τα ραπανάκια και το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ενώνουμε όλα τα υλικά και τελευταίες τις αντσούγιες. Αλατίζουμε με το χοντρό αλάτι, ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο.

empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.
empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Κέικ

Αυτό το γλυκό έχει πολλές παραλλαγές αλλά ας μην ξεχνάμε τη βασική του.
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Σοκολατάκια ωμά

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...
Back To Top