Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.

Υλικά:

400 γρ. φιλέτο από κοτόπουλο

1 κλωνάρι δεντρολίβανο

1 μαρούλι

2 αυγά βρασμένα και κομμένα στα τέσσερα

Την καρδιά από 1 σέλινο

1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη και κομμένη σε κομμάτια

100 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε φλοίδες

100 γρ. μαγιονέζα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα φιλέτα από κοτόπουλο. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις είναι έτοιμο, αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες. Πλένουμε το μαρούλι και το σέλινο και τα κόβουμε. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη σαλάτα, το κοτόπουλο, τα αυγά, την πιπεριά και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με τη μαγιονέζα και τις φλοίδες τυριού.

empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Mini cheesecake

Τα μίνι cheesecake αποτελούν ένα πολύ ωραίο κέρασμα για μικρούς και μεγάλους στα παιδικά πάρτι.
empty alt

Γαλοπούλα με σέλινο και πατάτες

Βάλτε στην κατσαρόλα το καλύτερο κομμάτι γαλοπούλας μαζί με σέλινο, πατάτες και άλλα μυρωδικά.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
Back To Top