Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Υλικά:

  • 1 μικρή πατάτα μωβ βρασμένη και κομμένη τετραγωνάκια
  • 2 ακτινίδια κομμένα σε μικρές φέτες
  • 70 γρ. φράουλες κομμένες στα τέσσερα
  • 1 μικρό μάτσο σπανάκι κομμένο σε κομμάτια
  • 2 κ.σ. φρέσκα μύρτιλα
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 8 καρύδια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • 1 κ.σ. παπαρουνόσπορο
  • 2 κ.γ. μουστάρδα

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι φτιάχνουμε τη βινεγκρέτ με το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το μέλι, το χυμό πορτοκαλιού, τον παπαρουνόσπορο και τη μουστάρδα. Σε μία μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα καρύδια. Ρίχνουμε επάνω τη βινεγκρέτ και γαρνίρουμε με τα καρύδια.

empty alt

Γαλακτομπούρεκο

Παραδοσιακό και αγαπημένο γαλακτομπούρεκο με τραγανά φύλλα και υπέροχη γεύση.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
Back To Top