Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Απρόσμενος συνδυασμός θαλασσινών και φρούτων προσφέρει μια γευστική σαλάτα.

Υλικά:

4 ροδάκινα κίτρινα

400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες και βρασμένες

10 τοματίνια

Σαλάτα πράσινη ανάμεικτη (ρόκα, μάσα, λόλο ρόσο, τροκαντέρο, φριζέ)

50 γρ. αμύγδαλα φιλέ καβουρδισμένα

1 κ.σ. σουσάμι

Χυμό από 1 λεμόνι

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βάζουμε μία κατσαρόλα με νερό να βράσει, κάνουμε ένα μικρό σταυρό στο κάτω μέρος από τα ροδάκινα και τα βουτάμε μέσα για 10 δευτερόλεπτα. Τα βγάζουμε και τα βουτάμε σε παγωμένο νερό ώστε να σταματήσει ο βρασμός. Ύστερα βγάζουμε τη φλοίδα τους και τα κόβουμε σε φέτες. Τα ανακατεύουμε με τις γαρίδες, τα τοματίνια, και την ανάμεικτη σαλάτα. Με τα υπόλοιπα υλικά κάνουμε μία βινεγκρέτ ανακατεύοντας σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τη ρίχνουμε από πάνω. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό, το σουσάμι και τα αμύγδαλα φιλέ.

empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Carpaccio κρέας alla caprese

Εντυπωσιακό ορεκτικό που η γεύση του θα ανταμείψει την απαιτητική διαδικασία του.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.

Back To Top