Μέτρια   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Απρόσμενος συνδυασμός θαλασσινών και φρούτων προσφέρει μια γευστική σαλάτα.

Υλικά:

4 ροδάκινα κίτρινα

400 γρ. γαρίδες καθαρισμένες και βρασμένες

10 τοματίνια

Σαλάτα πράσινη ανάμεικτη (ρόκα, μάσα, λόλο ρόσο, τροκαντέρο, φριζέ)

50 γρ. αμύγδαλα φιλέ καβουρδισμένα

1 κ.σ. σουσάμι

Χυμό από 1 λεμόνι

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βάζουμε μία κατσαρόλα με νερό να βράσει, κάνουμε ένα μικρό σταυρό στο κάτω μέρος από τα ροδάκινα και τα βουτάμε μέσα για 10 δευτερόλεπτα. Τα βγάζουμε και τα βουτάμε σε παγωμένο νερό ώστε να σταματήσει ο βρασμός. Ύστερα βγάζουμε τη φλοίδα τους και τα κόβουμε σε φέτες. Τα ανακατεύουμε με τις γαρίδες, τα τοματίνια, και την ανάμεικτη σαλάτα. Με τα υπόλοιπα υλικά κάνουμε μία βινεγκρέτ ανακατεύοντας σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τη ρίχνουμε από πάνω. Γαρνίρουμε με το μαϊντανό, το σουσάμι και τα αμύγδαλα φιλέ.

empty alt

Γλυκό ρυζόγαλο με φουντούκια και καφέ

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!
empty alt

Κους κους με λαχανικά και μύδια

Ένα ιδιαίτερο φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει.
empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Σάλτσα guakamole

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Κουνέλι με πιπεριές και κρεμμύδια

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
empty alt

Κανελόνια με ραδίκια και πατάτες

Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά η γεύση τους θα σας αποζημιώσει.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
Back To Top