Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ένα δροσερό πιάτο που ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω γεύσεις.

Υλικά:

180 γρ. φρέσκο τόνο κομμένο σε τετραγωνάκια 1 εκ.

150 γρ. φρέσκα μύρτιλα

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

1 κ.γ. umami

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα πάπρικα γλυκιά

1 κρεμμυδάκι φρέσκο λεπτοκομμένο

2 χούφτες σαλάτα βαλεριάνα

Χυμό από ½ lime

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σαλάτα και αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για μισή ώρα. Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τη σαλάτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και ανακατεύουμε. Επάνω απλώνουμε τη ταρτάρ που είχαμε βάλει στο ψυγείο.

empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Muffins με σοκολάτα και αμύγδαλο

Ένα γλυκό που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Βιδάκια με γαρίδες και μπρόκολο

Νόστιμη πρόταση για ένα διαφορετικό και απλό πιάτο.
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
Back To Top