Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.

Υλικά:

1 μαρούλι ολόκληρο

200 γρ. τυρί gorgonzola

100 γρ. καρυδόψιχα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τα φύλλα από το μαρούλι και τα ζεματίζουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, την καρυδόψιχα, αλάτι και πιπέρι και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν αλοιφή. Παίρνουμε ένα φύλλο από μαρούλι, βάζουμε ένα κουταλάκι από το μείγμα μας και το ρολάρουμε (σαν ντολμαδάκι). Βάζουμε από πάνω λίγο ωμό ελαιόλαδο και σερβίρουμε σαν σαλάτα – μπουκίτσες.

empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!
empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Κέικ βανίλιας

Κλασικό, αγαπημένο κέικ βανίλιας που συνοδεύει ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Ριζότο με φράουλες και γαρίδες

Η γεύση της άνοιξης σε ένα ριζότο γεμάτο χρώμα και άρωμα.
Back To Top