Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.

Υλικά:

1 μαρούλι ολόκληρο

200 γρ. τυρί gorgonzola

100 γρ. καρυδόψιχα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τα φύλλα από το μαρούλι και τα ζεματίζουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, την καρυδόψιχα, αλάτι και πιπέρι και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν αλοιφή. Παίρνουμε ένα φύλλο από μαρούλι, βάζουμε ένα κουταλάκι από το μείγμα μας και το ρολάρουμε (σαν ντολμαδάκι). Βάζουμε από πάνω λίγο ωμό ελαιόλαδο και σερβίρουμε σαν σαλάτα – μπουκίτσες.

empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Back To Top