Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.

Υλικά:

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

160 γρ. μαγιονέζα

Χυμό από ½ λεμόνι

Αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ. Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές.

 

empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι

Ένα πλήρες πιάτο για κάθε μέρα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Crostata με μαρμελάδα

Το παραδοσιακό επιδόρπιο της Ιταλίας με την αφράτη βουτυρένια βάση προσφέρει πολλούς συνδυασμούς παρουσίασης.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Τούρτα σοκολάτας

Ένα γλυκό με στρώσεις σοκολάτας και στο ενδιάμεσο τραγαγά μπισκότα.
Back To Top