Εύκολη   Μερίδες : 6   10.01-12.30  

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!

Υλικά:

1 πιπεριά μεγάλη κόκκινη κομμένη σε τετραγωνάκια

1 πιπεριά μεγάλη κίτρινη κομμένη σε τετραγωνάκια

1 πιπεριά μεγάλη πορτοκαλί κομμένη σε τετραγωνάκια

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

150 γρ. σάλτσα ντομάτα

100 γρ. κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαλακώσουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν. Ρίχνουμε στο τέλος την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και περνάμε στο μίξερ. Τη χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε κεφτεδάκια, κρέας ψητό και μπρουσκέτα.

empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Το δικό μας croque-monsieur

Η κλασική συνταγή πρωινού πειραγμένη και προσαρμοσμένη στα γούστα μας.
empty alt

Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια

Δέστε τον πιο τέλειο φιόγκο της κουζίνας μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνα.
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Τιραμισού με φρουκτόζη

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.
empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
Back To Top