Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Είστε vegan; Τα σουβλάκια από σεϊτάν θα γίνουν το αγαπημένο σας ορεκτικό!

Υλικά:

100 γρ. σεϊτάν κομμένο κομματάκια 1χ3

1 πράσινη πιπεριά κομμένη μεγάλα τετραγωνάκια

1 κολοκύθι κομμένο σε λωρίδες

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

½ ποτήρι ελαιόλαδο

½ ποτήρι σάλτσα από σόγια

6-7 φύλλα φασκόμηλο

50 γρ. ξύδι από μήλο

Αλάτι

Πιπέρι

4 καλαμάκια για σουβλάκι

Οδηγίες:

Παίρνουμε την πιπεριά και το κολοκύθι και τα μαρινάρουμε με το ξύδι από μήλο, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια, το φασκόμηλο και το σκόρδο και εκεί μέσα μαρινάρουμε το σεϊτάν. Φτιάχνουμε τα σουβλάκια βάζοντας το κολοκύθι τυλιγμένο, ένα κομμάτι σεϊτάν και την πιπεριά. Επαναλαμβάνουμε να γεμίσει το σουβλάκι και τα ψήνουμε ύστερα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Κοτόπιτα

Ενα ωραίο και γευστικό πιάτο για όλες τις ώρες.
empty alt

Μους τυριού με ψητό κυδώνι

Μια... αγκαλιά υλικά ενώνονται για μια πανδαισία γεύσεων.
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Μανιτάρια πλευρώτους παναρισμένα

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.
empty alt

Ριζότο με αρακά και μέντα

Ενα πιάτο που προσφέρει την απίθανη γεύση του ριζότο σε συνδυασμό με τον αρακά.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
Back To Top