Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.

Υλικά:

½ κιλό καρπούζι ψίχα κομμένη σε 24 κυβάκια από 4 εκ.

10 φέτες από σολομό καπνιστό

Ξύδι μπαλσάμικο

Πιπέρι

Χυμό από 1 lime

8 ξυλάκια για σουβλάκια

Οδηγίες:

Μαρινάρουμε τους κύβους από το καρπούζι μέσα στο μπαλσάμικο ξύδι. Ύστερα τα σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Κόβουμε τις φέτες σολομού όπως τα κυβάκια από το καρπούζι και φτιάχνουμε σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ καρπούζι και σολομό. Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό lime και πιπέρι.

empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Linguine με καβούρι, σολομό και λεμόνι

Πέννες με ιδιαίτερη γεύση που χάρη στον ωραίο συνδιασμό του καβουριού και του σολομού.
empty alt

Μους σελινόριζας

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.
empty alt

Σουφλέ πατάτας με άρωμα ανατολής

Συνδυάζονται άψογα ο παστουρμάς με την πατάτα, το μοσχοκάρυδο και τα μαλακά τυριά. 
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 
empty alt

Σαλάτα παντζάρι

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
Back To Top